CHP Büyükşehir adayı Arıkan: Spekülasyonları ciddiye almıyoruz

Çukurova Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Yıldıray Arıkan, son günlerde adaylığıyla ilgili olarak değişik spekülasyonlar yapıldığına dikkat çekerek, “Bunları ciddiye almıyoruz.

Google Haberlere Abone ol
CHP Büyükşehir adayı Arıkan: Spekülasyonları ciddiye almıyoruz

Çukurova Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Yıldıray Arıkan, son günlerde adaylığıyla ilgili olarak değişik spekülasyonlar yapıldığına dikkat çekerek, “Bunları ciddiye almıyoruz.” dedi.

CHP İl Başkanı Orhan Sümer’le birlikte Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Arıkan, ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

Çukurova için yeniden başvuruda bulunduğunu ancak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun iki dakika içerisinde görevi kendisine tevdi ettiğini kaydeden Arıkan, “Seyhan ve Çukurova’daki belediye başkanlıklarım döneminde vatandaşa hizmet noktasında büyük mesafe aldığımızı düşünüyorum. 2 dönem Adana’da nüfusun yarısından fazlasına önemli hizmetler sunduk. Vatandaşın teveccühünün bizden yana olduğunu rahatlıkla gözlemliyorum. Bu dönem Büyükşehir ve ilçelerde aday adayı olan arkadaşlarımız uzun zamandır ciddi ve önemli çalışmalar yaptı. Hep birlikte seçim kampanyalarımızı yoğun tempoda sürdürüyoruz. İddia ediyorum; seçimlerin galibi CHP olacaktır.” diye konuştu.

Tarihi ve doğal doku bakımından turizm merkezi olmaya uygun olan Adana’nın dünya kenti statüsüne kavuşması için projelerinin hazır bulunduğunu söyleyen Arıkan, bunları bir hafta içerisinde düzenleyecekleri toplantıyla kamuoyuna sunacaklarını dile getirdi.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir de ziyaretinden ötürü Sümer ve Arıkan’a teşekkür ederek, “Tüm siyasi partilere ve adaylara eşit mesafedeyiz. Adana’ya hizmet konusunda yapılacak her türlü çalışmaya destek vermeye hazırız.” şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar