CHP Büyükşehir adayı Akif Ekici, her kesimden destek istedi

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Akif Ekici sivil toplum kuruluşları ve köy ziyaretleri gerçekleştirerek yerel seçimlerde destek istiyor.

Google Haberlere Abone ol
CHP Büyükşehir adayı Akif Ekici, her kesimden destek istedi

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Akif Ekici sivil toplum kuruluşları ve köy ziyaretleri gerçekleştirerek yerel seçimlerde destek istiyor. Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı'nı ziyaret eden ve Şehitkamil bölgesinde kentsel dönüşüm ile ilgili yapılan toplantıya katılan Ekici, tüm Gaziantep’in adayı olduğunu belirterek her kesimden destek istedi.

Gaziantep’teki Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkan adayı Akif Ekici adaylık sürecinin başladığı ilk günden beri projelerini anlattığını ve halkın büyük ilgi gösterdiğini söyledi. Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, belediye başkanı olduğunda yapacakları projeler hakkında bilgi verdi. İlk olarak yönetim anlayışını değiştireceklerini belirten Ekici, "Kapımız herkese açık olacak. Şeffaf bir yönetim anlayışıyla ötekileştirmeden halkımızla birlikte belediyeyi yöneteceğiz. Kimse kapımızdan geri dönmeyecek. Belediyenin imkânlarını halkımıza adaletli bir şekilde paylaştıracağız. Her sokak, her mahalle ve köyümüz aynı eşit hizmeti alacaktır. Her kesimi ilgilendiren projeler hazırladık. Yönetime geldiğimizde Türkiye’ye örnek bir çalışma yapacağız. Mardinli kardeşlerimiz Gaziantep ekonomisinde önemli bir yere sahip çalışkan insanlardır. Onlar artık Gazianteplidir." dedi.

"KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ RANTSAL DÖNÜŞÜMDEN KURTARACAĞIZ"

Şehitkamil ilçesindeki kentsel dönüşümü masaya yatıran Ekici, kentsel uygulamanın mevcut belediyeler tarafından rantsal uygulama olarak hayata geçirildiğine dikkat çekti. Ekici, "Belediyeler ticari kuruluşlar değildir. Hizmetler para kazanma amacıyla yapılmaz. Ancak mevcut belediyeler bunu bir para kazanma yolu olarak gördüler ve rant sağladılar. Bu işte eğer bir rant olacaksa bunu evini yıktığınız insanlarla paylaşmalısınız. Biz evini yıktığımız insanımıza mutlaka ev vereceğiz. İşyerini yıktığımız insana mutlaka işyeri vereceğiz. Bizim anlayışımız budur. Biz yönetime geldiğimizde uydu kentler yaparak halkımızın ev sorununu kökünden çözeceğiz. Hesap yaptırdık, 112 metrekare bir ev 58 bin liraya çıkıyor. Kâr etmeden maliyetine halkımıza vereceğiz. Herkes ev sahibi olacak." şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar