CHP Belediye başkan adayı fabrikaları ziyaret ediyor

Isparta CHP Belediye başkan adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı, yerel seçim çalışmaları için Göltaş Çimento fabrikasını ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
CHP Belediye başkan adayı fabrikaları ziyaret ediyor

Isparta CHP Belediye başkan adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı, yerel seçim çalışmaları için Göltaş Çimento fabrikasını ziyaret etti. Fabrika çalışanları ve idarecileri ile görüşen Prof. Dr. Çakmakçı “Göltaş, Isparta için de ülkemiz için de bir gurur kaynağı. Ispartamızdan Türkiye’de ilk 500 listesine giren böyle fabrika çıkması büyük gururdur.” dedi.

CHP Belediye başkan adayı Lütfü Çakmakçı Göltaş Çimento fabrikasını ziyaret etti. Ziyarette ilk önce Fabrika Müdürü Sertaç Bora Özyurt ile görüşerek faaliyetler ve yeniliklerle ilgili bilgi alan Lütfü Çakmakçı ardından da fabrika çalışanlarını ziyaret etti. Göltaş çimento fabrikasını ziyaretini değerlendiren Çakmakçı, “Göltaş Çimento fabrikası Ispartamızın en büyük ve en önemli sanayi kuruluşu. Hem ilimizin hem ülkemizin gurur kaynağı. Ispartamızdan Türkiye genelinde ilk 500 kuruluş arasında sayılan böyle bir fabrikanın olması büyük sevinç. Biz de bu nedenle Göltaş’a büyük önem veriyoruz. Göltaş’ı ziyaretimizde yaptıkları çalışmalar ve yeniliklerle ilgili bilgi aldık. Enerji konusunda bazı atılımlar yapma hazırlığı içinde olduklarını öğrendik. Sevincimiz bir kat daha arttı. Kendilerine yapacakları çalışmalarda yerel yönetim olarak her türlü desteği vereceğimizi söyledik.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar