CHP Bayraklı'ya 100 kişi katıldı

İzmir'de CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı, aralarında AK Parti Bayraklı İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin de bulunduğu yaklaşık 100 kişiyi törenle saflarına kattı.

Google Haberlere Abone ol
CHP Bayraklı'ya 100 kişi katıldı

İzmir'de CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı, aralarında AK Parti Bayraklı İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin de bulunduğu yaklaşık 100 kişiyi törenle saflarına kattı. Partilileri, CHP İlçe Başkanı Cemalettin Alper ve Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ karşıladı. Açılış konuşmasında Alper, “Bugün burada CHP çatısı altında bulunmak isteyen, gönül vermek isteyen, halkın yanında olmak isteyen arkadaşlarımızla biraradayız. Biz de seve seve kapılarımızı açtık. Sizlerle beraber kendimizi daha güçlü hissediyoruz. Hepinize hoş geldiniz diyoruz.” dedi.

Bayraklı Belediyesi’nde AK Parti ailesinden yöneticiler dahi olduğunu dile getiren Başkan Karabağ ise, “Biz herkesin, her kesimin belediyesiyiz. Belediye çalışmalarında parti ayrımcılığı olmaz. Sonuçta biz Bayraklılıyız. Partiler gelir geçer, kapanır açılır ama biz Bayraklı’da kalmaya devam edeceğiz. Biz Bayraklı insanı olarak fakir fukaradan yanayız. Fakirliğin fukaralığın partisi olmaz. Elbirliğiyle bunu kaldırmamız gerekiyor. Bizde hiç ayrılık gayrılık yok. Yabancılık çekmeyeceksiniz.” diye konuştu. Ardından 100 yeni partiliye rozetlerini takıldı. CİHAN

Yorumlar