CHP Bafra İlçe Başkanlığı'nı Nihat Oktay kazandı

Samsun’un Bafra ilçesinde CHP Bafra İlçe Başkanlığı için Bafra Belediyesi Kışlık Kültür Merkezi'nde yapılan kongrede aday olan Nihat Oktay ve Mustafa Yaran arasındaki yarışı 130 oy olan Nihat Oktay kazandı.Divan başkanlığını CHP...

Google Haberlere Abone ol
CHP Bafra İlçe Başkanlığı'nı Nihat Oktay kazandı

Samsun’un Bafra ilçesinde CHP Bafra İlçe Başkanlığı için Bafra Belediyesi Kışlık Kültür Merkezi'nde yapılan kongrede aday olan Nihat Oktay ve Mustafa Yaran arasındaki yarışı 130 oy olan Nihat Oktay kazandı.

Divan başkanlığını CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay’ın yaptığı kongrede yapılan oylamada, Nihat Oktay 130 oy alarak Bafra CHP İlçe Başkanı oldu. Mustafa Yaran ise 104 oy aldı. 253 delegenin 234’ünün oy kullandığı seçimden başkan olarak çıkan Nihat Oktay, yaptığı teşekkür konuşmasında, "Bugünkü kongremizde ne Nihat Oktay ne de Mustafa Yaran kazanmıştır. Bugün Bafra’da CHP kazanmıştır. Tüm delegelerimize teşekkür ediyorum.’’ dedi.

CHP Bafra İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu. "Fatih Aslan, Fatma Bastil, Feyyaz Bayrak, Selma Erduran, Nurdan Gülpınar, Esra Deniz Karagöl, İsa Keçici, Şükrü Mangır, Recep Özcan, Vahit Perçin, Ahmet Tuncer Sevinç, İlhan Sözer, Şuayip Sürmeli, Kemal Şen, Nihat Şener ve Lale Yöro"

CİHAN

Yorumlar