CHP Ankara İl Başkanı Yılmaz görevi devraldı

CHP Ankara İl Başkanlığı’nın geçen hafta sonu yapılan olağanüstü kongresinde 244 oy alarak il başkanı seçilen Necati Yılmaz, görevi Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Çatak’tan devraldı. İl Başkanlığı’nın Güvenpark’taki...

Google Haberlere Abone ol
CHP Ankara İl Başkanı Yılmaz görevi devraldı

CHP Ankara İl Başkanlığı’nın geçen hafta sonu yapılan olağanüstü kongresinde 244 oy alarak il başkanı seçilen Necati Yılmaz, görevi Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Çatak’tan devraldı.

İl Başkanlığı’nın Güvenpark’taki binasında yapılan devir teslim törenine, Ankara milletvekilleri, eski il başkanları, yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Görevi devralan Necati Yılmaz konuşmasında “Burada bir resim yaratmak istedim. İşe ilk başladığım andan itibaren ne yapacağımı göstermek üzere burada bir fotoğraf oluşturmak istedim. Burada çağırılmış olan konuklarımız çok özeldir. CHP’nin büyük Ankara fotoğrafının resmidir burası.’’ dedi.

Yılmaz, çalışmalarının bundan sonra dışa dönük olacağını belirterek, “ nkara’nın kaynaklarının da nerelere gittiğinin hesabı Melih Gökçek’ten sorulacaktır. Bu toprağın insanına karşı ne kadar eksiklik varsa hepsinin tamamlayıcısı olacağız. Ülkemizi ve insanımızı seviyoruz. Hiçbir arkadaşımız kendisini dışarıda hissetmesin. Parti içi yarış sona ermiştir. Partide başarı arayan herkesin önü açılacaktır herkesin haberi olsun." ifadesini kullandı.

CİHAN

Yorumlar