CHP Ankara İl Başkanı Alçın: Gökçek'in yeni marifeti sansürcülük

CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın, haber sitelerine ve sosyal medyaya düşen, Melih Gökçek'in, ilanların bilboard'lara astırmaması ile ilgili ses kaydı üzerine, "'Kendilerinden olmayanlara sansür, bizden olanlara yer açın' mantığı ile işleri idare ettiğini.

Google Haberlere Abone ol
CHP Ankara İl Başkanı Alçın: Gökçek'in yeni marifeti sansürcülük

CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın, haber sitelerine ve sosyal medyaya düşen, Melih Gökçek'in, ilanların bilboard'lara astırmaması ile ilgili ses kaydı üzerine, "'Kendilerinden olmayanlara sansür, bizden olanlara yer açın' mantığı ile işleri idare ettiğini öğrendiğimiz Melih Gökçek'i, bu tavrından dolayı kınıyoruz. Yapılan ‘açık bir sansür’." dedi.

Alçın, “Türkiye’de yürütmenin dışındaki güçleri de eline alarak tek elde toplayıp bu ülkeyi otoriterlikten diktatörlüğe götüren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya düşen ses kayıtlarından sonra, Ankara’da gece yatıp sabah proje ile uyanan Melih Gökçek’in de kaseti çıktı ve CHP’nin asılmayan o ilanlarının nasıl sansür edildiğini Ankaralılar öğrendi. Türkiye Devleti'ni soyan bir başbakanın yaptıklarını nasıl ses kaydı kasetlerinin bir siteye düşerek tüm sosyal medyayı kapsayıp yayılması sırasında öğreniyor ve dehşete düşüyorsak, Ankara’da muhalefetin nasıl sansür edildiğini de yine bu yolla öğrenmiş bulunuyoruz.” diye ifade etti.

Afişleri sansürleyerek, CHP’nin önünün kesilmeye çalışıldığını vurgulayan Alçın, şöyle devam etti: “Ankara’da yine AKP’den büyükşehir belediye başkanlığına aday olan Melih Gökçek, karşısında gördüğü CHP’nin sıkı adayı karşısında hileli afişler asarak, provokatörlük yaparak astırdığı afişlerle CHP’nin önünü kesmeye çalışan Melih Gökçek, 'patronum' dediği Başbakan'la görüşerek, ana muhalefet partisinin propaganda yapmasını önleyerek, afişlerinin billboardlara asılmasını engellemiştir. Bunlara rağmen artık tükenmişliği oynayan Melih Gökçek ve AKP iktidarının sonu gelmiştir. 30 Mart'ta Melih Gökçek, 2015'de de diktatör başbakan oturdukları koltuklarından halk tarafından uzaklaştırılacaklardır.”

Bazı internet sitelerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Başbakan Erdoğan’ın danışmanı Mustafa Varank arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtları yayınlanmıştı.
CİHAN

Yorumlar