CHP adayını dinlemeye gelenler yere bağdaş kurdu

Kars'ta CHP’li Belediye başkan adayı Naif Alibeyoğlu'nu dinlemeye gelen partililer sandalyelerde yer bulamayınca yere bağdaş kurdu.

Google Haberlere Abone ol
CHP adayını dinlemeye gelenler yere bağdaş kurdu

Kars'ta CHP’li Belediye başkan adayı Naif Alibeyoğlu'nu dinlemeye gelen partililer sandalyelerde yer bulamayınca yere bağdaş kurdu. Durumdan rahatsız olan başkan adayı Alibeyoğlu partilileri ayağa kaldırdı kendisi ise sandalye üzerine çıkarak konuştu.

Kars'ta daha önce bir çok bakanı ağırlayan Turgut Reis Düğün salonu bu kadar kalabalık olmamıştı. Salonda CHP'li Belediye başkan adayı Alibeyoğlu’nu partilileri davul zurna eşliğinde omuzlarda karşıladı. Burada partililere seslenen Alibeyoğlu, "Dedim acaba bu karda kışta kıyamette salon dolar mı? Ben size karşı saygısızlık ettim. Sizler için ölünür. Kitleleri parayla pulla toplayabilirsiniz. Ama bu coşkuyu hiçbir güç bir araya getiremez." dedi.

Sık sık, 'Naif Başkan' sloganlarıyla konuşması kesilen Alibeyoğlu, Kars Belediyesinin Pazartesi günü toplanacağı mecliste gündemin 2 maddeden oluştuğunu ifade ederek, bu maddelerden birinin çalışanların ikramiyesinin verilebilmesi için kredi talebi olduğunu açıkladı. Alibeyoğlu, "Mevcut belediye çalışanlarının ikramiyesini bile verememekte. Yani şimdi çalışanların ikramiyesini veremeyen bir belediye ile karşı karşıyayız. Belediye bu noktaya gelmiş ve bunun için kredi talebinde bulunuyor. Yarın ise olmayacak vaatlerde bulunuyorlar." şeklinde konuştu.

'AKP OY İÇİN İNSANLARI TEHDİT EDİYOR'

Yaklaşan seçimler öncesi yolsuzluk iddiaları ve her şeyin ortaya çıkarıldığı ses kayıtlarıyla hesapları alt üst olan iktidarın Kars'ta 2 gündür belediyede toplantı yaptığını ve bu toplantılarda insanların tehdit edildiğini vurgulayan Alibeyoğlu, "Buraya toplantıya katılanlar tehdit ediliyor. Açık açık işine son verileceği söyleniyor. Ama merak etmeyin bunun 1 ay ömrü kaldı." dedi.

Bu saatten sonra insanların bütün korku duvarlarını yıktığını aktaran Alibeyoğlu, insanların ellerini vicdanlarına koyarak, yürekleriyle salonlarını doldurduklarını ve bu haykırışın nedeninin, kardeşlik, birlik ve beraberliğe bir manada duyulan özlem olduğunu kaydetti. CİHAN

Yorumlar