CHP adayından işsizlik sorununu çözme sözü

CHP Ardahan Belediye Başkan adayı Mete Özdemir, işsizlik sorununu kuracakları alt yapı ile sona erdireceklerini iddia ettiBelediye başkan adayı Mete Özdemir, CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, CHP İl Başkanı İlimdir Senem, CHP Merkez İlçe Başkanı Nehir.

Google Haberlere Abone ol
CHP adayından işsizlik sorununu çözme sözü

CHP Ardahan Belediye Başkan adayı Mete Özdemir, işsizlik sorununu kuracakları alt yapı ile sona erdireceklerini iddia etti

Belediye başkan adayı Mete Özdemir, CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, CHP İl Başkanı İlimdir Senem, CHP Merkez İlçe Başkanı Nehir Zıya Alpaslan ile birlikte gazetecilerle bir araya geldi.

Mete Özdemir, göreve geldiğinde sadece yol, su, kanalizasyon, temizlik gibi hizmetlere bağlı kalmayacağını, bunun üzerine ekstra işler yapacağını belirterek, "Bunlar zaten belediyenin asli görevi. Seçim çalışmalarında gezdiğim yerlerde vatandaşların ilk sıradaki sorunu işsizlik. Ardahan'da işsizliğin bitirilmesi için bir çok plan ve proje hazırladım. Seçildiğimde bunları uygulamaya koyacağım. Hatta diğer illerden işsizler çalışmak için Ardahan’a gelecek." dedi.

Özdemir, CHP olarak diğer partiler gibi belediyede iş sözü vermediklerini ifade ederek şöyle konuştu: "Çünkü belediyenin bütçesiyle en fazla 100 kişi alabilirsiniz, bizler göreve geldiğimizde boş fabrika arayan ve vermeyen yetkililere inat, fabrikalar yapıp işletmeleri için iş adamlarını çağırıp işlettireceğiz. Ve işsizlik oranı neredeyse hiç kalmayacak. Göç veren değil, göç alan bir haline geleceğiz. Kentsel dönüşümde de, borçlandırılan vatandaşların, kendileriyle yapılacak konutta borçlu değil, alacaklı haline gelecek." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar