CHP adayı Şahin: Kimse seçimi çantada keklik görmesin

CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Necati Şahin, 30 Mart seçimlerinin kimse için çantada keklik olmadığını belirterek, “Sandıktan ne çıkacağı 30 Mart akşamı sandıklar açıldığında görülecek.

Google Haberlere Abone ol
CHP adayı Şahin: Kimse seçimi çantada keklik görmesin

CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Necati Şahin, 30 Mart seçimlerinin kimse için çantada keklik olmadığını belirterek, “Sandıktan ne çıkacağı 30 Mart akşamı sandıklar açıldığında görülecek.” dedi.

CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli ve Gürsu Belediye başkan adayı İlyas Kaleş ile birlikte CHP Gürsu ilçe seçim ofisinin açılışını yapan Necati Şahin, iktidardaki belediyenin 30 Mart’ta ki seçimlerde 2009 yerel seçimlerinde aldığı oylara güvendiğini, oysa o günden sonra derelerin altından çok sular aktığını kaydetti. Stok olarak görülen oylara güvenilmemesi gerektiğini ifade eden Şahin, “Hazıra dağ dayanmaz, o stoklar her geçen gün eriyor.” diye konuştu.

Kalabalığa seslenen Şahin, iktidar partisinin Gürsu’yu, Yıldırım’ı çantada keklik gördüğünü belirterek, şöyle konuştu: “2009’da aldıkları oyları stok gibi görenler 30 Mart akşamı sandıklar açıklandığı zaman Gürsu’da, Yıldırım’da, Yenidoğan’da neler doğduğunu iyi görecekler. CHP sandıkta sürpriz yapacak ve Bursa’da deprem yaşanacak.”

“RAYLI SİSTEM AKSESUAR GİBİ”

Kentsel dönüşüme de değinen Şahin, şunları ifade etti: “Halka hiç sorulmuyor ve göçe zorlanıyor. Biz halkı göçe zorlamadan, mahalle ve sokak kültürünü koruyarak yumuşak bir kentsel dönüşüm uygulaması yapacağız.”

Toplu ulaşımın belkemiği olması gereken raylı sistemin de adeta bir aksesuar gibi olduğunu ifade eden Şahin, “Yeraltından gitmesi gerekirken kenti duvar gibi ikiye bölen ve yüzde 25 kapasite ile çalıştırılan bir Bursaray var. Balık istifi gibi yolculuk yapılıyor, vagonlarda nefes alamıyorsunuz. Biz geldiğimizde Bursaray’ı en verimli şekilde çalıştıracağız ve bundan sonraki hatları yer altından geçireceğiz.” şeklinde konuştu.

Açılışın ardından seçim şarkısı eşliğinde vatandaşlarla halay çeken Şahin, Milletvekili Sena Kaleli ve Belediye başkan adayı İlyas Kaleş yürüyüş yaptı. CİHAN

Yorumlar