CHP adayı Piriştina: Buca'yı yıldız yapacağım

İzmir'de CHP Buca Belediye başkan adayı Levent Piriştina, vatandaşlarla buluştu. Bucaspor taraftarlarının da meşaleleriyle destek verdiği buluşmada konuşan Piriştina, “Buca’yı yıldız yapacağım, beni yalnız bırakmayın.

Google Haberlere Abone ol
CHP adayı Piriştina: Buca'yı yıldız yapacağım

İzmir'de CHP Buca Belediye başkan adayı Levent Piriştina, vatandaşlarla buluştu. Bucaspor taraftarlarının da meşaleleriyle destek verdiği buluşmada konuşan Piriştina, “Buca’yı yıldız yapacağım, beni yalnız bırakmayın. Buca, 2009’a kadar CHP iktidarının özlemini taşıyordu. Beş yıldır ilçemizde gururla dalgalanan hizmet bayrağını şimdi ben devralıyorum ama şunu da söylemeden edemeyeceğim, AKP’de hırsızlık babadan oğla geçermiş, bizde hizmet, emek babadan oğula geçer.” dedi.

CHP PM Üyesi Hüseyin Saygılı, İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, İl Başkanı Ali Engin ve Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül’ün de katıldığı buluşmada Levent Piriştina, sandığa gitme çağrısı yaptı: “Bizi başarıya, örgütümüzün bilgi ve birikimi taşıyacak. Bugüne kadar bana gösterdiğiniz teveccühe sonsuz teşekkür ederim ancak bu seçim çok çok önemli. Bu yarışı, bir belediye başkanlığı yarışı olarak görmeyin. Bu seçim, CHP’nin iktidara yürüyüş vizesinin verileceği seçimdir. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Bucasporlu taraftarlara, kadınlara, gençlere ve emekçilere sonsuz teşekkür ediyorum.” CİHAN

Yorumlar