CHP adayı Başkan Kocaoğlu: Bugün İzmirliler konuşacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Aziz Kocaoğlu, oyunu Bornova ilçesindeki Suphi Koyuncuoğlu Ortaokulu’nda kullandı.

Google Haberlere Abone ol
CHP adayı Başkan Kocaoğlu: Bugün İzmirliler konuşacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Aziz Kocaoğlu, oyunu Bornova ilçesindeki Suphi Koyuncuoğlu Ortaokulu’nda kullandı. Saat 10.15’te eşi Türkegül Kocaoğlu ile birlikte sandık başına giden Kocaoğlu, seçimlerin İzmir’e hayırlı olmasını diledi.

Oy vermesinin ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Başkan Kocaoğlu, “Uzunca bir süredir adaylar konuştu. Bugün artık biz sustuk, İzmirli hemşehrilerimiz konuşacak. Uzunca bir süre seçim propagandası yaptıktan sonra bugün kendimizi İzmirli hemşehrilerimize emanet ettik. Kullanacakları oylarla beş yıllığına yerel yöneticilerini seçecekler. Bugün en hakiki kamuoyu yoklaması gerçekleşiyor, gerçek sonuçları İzmirliler bize bildirecek.” dedi.

En önemli vatandaşlık görevini yapmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Türkegül Kocaoğlu ise CHP'nin “Hayat Bayram Olsa” şarkısına çektiği tanıtım filminde oynayan eşinin performansını soran gazetecilere, “Kulağının iyi olmadığını orada da anladım.” diyerek esprili bir cevap verdi. Bunun üzerine Aziz Kocaoğlu da, “Kulağımın iyi olmadığı, herkes tarafından malum. Eğer yerime Türkegül söyleyebilseydi harika olurdu.” dedi. CİHAN

Yorumlar