ÇGC'de görev bölümü

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir, "Sektörümüzün daha iyi noktalara taşınması ve Adana’ya verilebilecek hizmetler noktasında gereken katkıyı sağlamaya gayret edeceğiz.

Google Haberlere Abone ol
ÇGC'de görev bölümü

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir, "Sektörümüzün daha iyi noktalara taşınması ve Adana’ya verilebilecek hizmetler noktasında gereken katkıyı sağlamaya gayret edeceğiz." dedi.

ÇGC'nin yeni yönetimi görev bölümü yaptı. Cafer Esendemir başkanlığında oluşan yeni yönetimde görev bölümü şöyle oldu: 2.Başkan Sait Güleç, Genel Sekreter M.Ömer Üney, Mali Sekreter Sabit Özkeser, Yönetim Kurulu üyeleri, Mutlu Mete, Halil Akılevi, Yusuf Baştuğ, Arif Basri Baş ve Aliye Gültekin.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, yeni dönemde sadece yönetim kuruluna değil ÇGC’yi oluşturan tüm kurullara ve üyelere de büyük sorumluluklar düştüğünü söyledi. Yeni dönemde bir dizi projeyi hayata geçirmek için çaba sarfedileceğini kaydeden Esendemir, "Sektörümüzün daha iyi noktalara taşınması ve Adana’ya verilebilecek hizmetler noktasında gereken katkıyı sağlamaya gayret edeceğiz. Basının saygınlığının artırılması, kalitesinin yükseltilmesi için, bir yandan meslek içi çalışmalarımızı yoğunlaştırırken, diğer yandan kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleriyle diyaloğlarımızı sürdüreceğiz." şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar