Cezaevinden izinli çıkan şahıs ortalığı savaş alanına çevirdi

İzmir'in Menemen ilçesinde bir kişiyi silahla yaraladıktan sonra Çiğli ilçesinde bir birahaneye ateş eden 36 yaşındaki Ali Can Erol, polis ekiplerinin gelmesi üzerine otomobille kaçtı.

Google Haberlere Abone ol
Cezaevinden izinli çıkan şahıs ortalığı savaş alanına çevirdi

İzmir'in Menemen ilçesinde bir kişiyi silahla yaraladıktan sonra Çiğli ilçesinde bir birahaneye ateş eden 36 yaşındaki Ali Can Erol, polis ekiplerinin gelmesi üzerine otomobille kaçtı. Kendisini takip eden polis ekiplerine ateş eden Erol, yaklaşık 45 dakika süren kovalamaca sonunda yakalandı.

Olay, gece saat 23.45 sıralarında Anadolu Caddesi Egekent Kavşağı ile Menemen arasında meydana geldi. Menemen'de tartıştığı kişiyi ayaklarından vuran Ali Can Erol, daha sonra Çiğli'ye geçti. Yaya olarak Çiğli Anadolu Caddesi üzerinde bulunan bir birahanenin önüne gelen Erol, belinden çıkardığı silahla iş yerine doğru rastgele ateş etmeye başladı. Olayı gören vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekiplerinin geldiğini gören Ali Can Erol, E.T.’nin (35) şoförlüğünü yaptığı 35 DT 4199 plakalı taksiyi kullanan sürücüyü rehin aldı. Şoförünü silah zoruyla rehin aldığı taksi ile kaçmaya çalışan Erol, yaklaşık bir saat boyunca polis ekipleri tarafından kovalandı. Önce Harmandalı yönüne giden zanlı, polis ekiplerinin yolu kapatması üzerine polise ateş ederek kaçmaya devam etti.

Ali Can Erol'un içinde olduğu taksi, Anadolu Caddesi'nin Egekent Kavşağı'nda yolu kapatan polis ekipleri tarafından durduruldu. Gasp ettiği taksiden çıkarıldıktan sonra silahını bırakarak teslim olan Erol, gözaltına alındı. Yaralama suçundan Aliağa'daki Yenişakran Cezaevi'nde tutuklu bulunan Ali Can Erol'un, 5 gün izin alarak dışarı çıktığı öğrenildi.
CİHAN

Yorumlar