Cezaevinden çıkan şahsın özgürlüğü 3 gün sürdü

Beyoğlu'nda farklı zamanlarda işlediği hırsızlık suçları yüzünden cezaevine giren Yusuf Ç.

Google Haberlere Abone ol
Cezaevinden çıkan şahsın özgürlüğü 3 gün sürdü

Beyoğlu'nda farklı zamanlarda işlediği hırsızlık suçları yüzünden cezaevine giren Yusuf Ç., cezaevinden çıktıktan 3 gün sonra yine hırsızlık yaptığı sırada güven timleri tarafından suçüstü yakalandı. Adliyeye sevkedilen zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak tekrar cezaevine gönderildi. Zanlının yakalanma anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Beyoğlu İstiklal Caddesi ara sokaklarda farklı zamanlarda çeşitli hırsızlık suçlarına karışarak cezaevine giren Yusuf Ç., cezaevinden çıktıktan 3 gün sonra yine hırsızlık olayına karıştı. İstiklal Caddesi'nin kalabalık ara sokaklarında gözüne kestirdiği kişilerin cep telefonlarını ve paralarını çalan zanlı, ara sokaklarda kaçarak izini kaybettirmeye çalıştı.

Olayı farkeden Beyoğlu Güven Timleri Büro Amirliğine bağlı polis ekipleri zanlıyı kovalamaya başladı. Polislerin peşinden koştuğunu gören zanlı ise çaldığı cep telefonunu yere atarak kaçmaya devam etti. Uzun süren kovalamaca sonucu güven timleri, Yusuf Ç.'yi bir ara sokakta yakalayarak gözaltına aldı. Karakola götürülen zanlının üzerinde yapılan aramada 600 TL ve 100 dolar ile 2 cep telefonu ele geçirildi. Cep telefonları ve para, polis ekipleri tarafından başvuru yapan mağdurlara teslim edildi. Zanlı Yusuf Ç. ise işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Yusuf Ç., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. CİHAN

Yorumlar