Cezaevi Ziyaretine Gelen Eşinin Boğazını Kesip Öldürdü

Sivas'ta cinayet hükümlüsü Metin Avcı, kendisini ziyarete gelen eşini görüş sırasında boğazını keserek öldürdü.

Google Haberlere Abone ol
Cezaevi Ziyaretine Gelen Eşinin Boğazını Kesip Öldürdü

Sivas'ta kapalı cezaevinde cinayet hükümlüsü 33 yaşındaki Metin Avcı, kendisini ziyarete gelen benzeri 29 yaşındaki Leyla Avcı'yı görüş esnasında boğazını meyve bıçağıyla keserek öldürdü.

PEMBE ODADA BULUŞTULAR

Olay, akşam saatlerinde Sivas E Tipi Kapalı Cezaevi'nde meydana geldi. Cinayet sebebi ile 16 sene hapis cezasına çarptırılan Gaziantep nüfusuna kayıtlı Metin Avcı'yı ziyaret etmek için benzeri Leyla Avcı, Sivas'a geldi. Cezaevine giden bayan burada kocası Metin Avcı ile eşlerin görüşmeleri için hazırlanmakta olan ve 'Pembe oda' ismi verilen odaya geçti.

EŞİNİN BOĞAZINI, KENDİ BİLEKLERİNİ KESTİ

Bir zaman sonra da çift odaya meyve tabağı aldı. Odada Metin Avcı, henüz bilinmeyen sebeple eşinin boğazını meyve bıçağı ile kesti. Ardından da bıçakla kendi kollarını kesti. Bağırtılar üstüne içeriye giren mahpushane görevlileri Leyla Avcı'nın cansız gövdesi ile karşılaştı.

GENÇ KADIN OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Yapılan kontrolde öldüğü belirlenen genç kadının cesedi hadise yerinde yapılan incelemenin arkasından otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralı Metin Avcı ise ambulansla kaldırıldığı Numune Hastanesi'nde tedaviye alındı. Olayla ilgili şekilde Cumhuriyet Başsavcılığı tahkikat başlattı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar