Cezaevi personeli, huzurevinde konser verdi

Antakya E Tipi Kapalı Cezaevi'nde görevli personelin oluşturduğu koro, huzurevinde konser verdi.

Google Haberlere Abone ol
Cezaevi personeli, huzurevinde konser verdi

Antakya E Tipi Kapalı Cezaevi'nde görevli personelin oluşturduğu koro, huzurevinde konser verdi. Yeni yıl dolayısıyla verilen konserde cezaevi memurlarından oluşan müzik grubunun söylediği birbirinden güzel türkülerle huzurevi sakinlerini eğlendirdi.

    Antakya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu memurları tarafından oluşturulan müzik grubu ilk konserini Hatay Huzurevi sakinlerine verdi. Ceza infaz kurumu çalışanları konser öncesi huzurevinde kalan yaşlılarla sohbet etti, çikolata ve çiçek hediye edildi.

İnfaz Kurumlarından Sorumlu Savcı Orhan Irmak, Hatay Kapalı Ceza İnfaz Kurumu bünyesinde oluşturulan koronun bir kaç aydır faaliyetlerini yürüttüğünü söyledi. Irmak, "Çalışmalarımızı genişletelim, sadece cezaevinde sınırlı kalmasın, kamuya yararlı işler yapan kurumlarda da bu faaliyetlerimiz gösterelim diye düşündük, arkadaşlarımız huzurevini ziyaret etmeyi planladılar. Bu kapsamda buraya geldik." dedi.

    Aile ve Sosyal Politikalar Hatay İl Müdür Yardımcısı Yılmaz Balaman ise “Bu huzurevinde gönül dünyalarını bize açan yaşlılarımız var. Burada emeği geçen tüm arkadaşlarımıza ve mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

    Antakya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Duran Altuntop ise uzun zamandır bu ziyareti planladıklarını aktararak "Uzun zamandır büyüklerimizi ziyaret etme düşüncesi vardı. Kurumumuzda birkaç ay önce oluşturduğumuz müzik grubumuzla yaptığımız sosyal etkinlikler kapsamında dışarıda da faaliyeti devam ettirmek amacıyla huzurevinde yılbaşı münasebetiyle bir eğlence tertip etmek istedik. Bu münasebetle 2014 yılının tüm ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi. CİHAN

Yorumlar