Ceyhan’daki meslek odalarının başkanları Başkan Sözlü’yü ziyaret etti

Ceyhan’da faaliyet gösteren meslek odalarının başkan ve yöneticileri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti. Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can, Meclis Başkanı Mehmet Ali Toptaş, Ceyhan Ticaret Borsası...

Google Haberlere Abone ol
Ceyhan’daki meslek odalarının başkanları Başkan Sözlü’yü ziyaret etti

Ceyhan’da faaliyet gösteren meslek odalarının başkan ve yöneticileri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti.

Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can, Meclis Başkanı Mehmet Ali Toptaş, Ceyhan Ticaret Borsası Başkanı Memili Güleçyüz, Ceyhan Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İbrahim İkidağ, Ceyhan Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Adnan Yaraşır, Ceyhan Elektrikçiler Odası Başkanı Uğur Özdemir, Ceyhan Terziler Odası Başkanı Fikri Ceyhan, Ceyhan Manifaturacılar Odası Başkanı Mustafa Yıldırım, Ceyhan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ünal Kurt, Ceyhan 6 Ocak Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Selçuk Kanlı yer aldı.

Hüseyin Sözlü’nün başarısıyla gurur duyduklarını söyleyen Ticaret Odası Başkanı Şeref Can, “Adana’ya, Ceyhan’a, Türkiye’ye hayırlı olsun.” dedi.

Başkan Sözlü de, Ceyhan’daki meslek odalarının temsilcilerini makamında görmekten onur duyduğunu belirterek, “Ceyhan Belediye Başkanlığı yaptığım 3 dönem benim için yegane referans kaynağıydı. Bunu söylemekten de hiçbir zaman imtina etmedim. Ceyhan’a manen çok şey borçluyum. Büyükşehir Yasası’yla birlikte şu anda Ceyhan’ın da belediye başkanıyım. Ceyhan’dan gelen her türlü teklifi değerlendirme noktasında kararlılığım tam. Ceyhan’dan vazgeçecek değilim ve hizmeti sürdüreceğim.” diye konuştu.

Siyasette nasip, kısmet, kader gibi konulara sarsılmaz inancı bulunduğunu aktaran Başkan Hüseyin Sözlü şöyle devam etti: “Ceyhan’da MHP belediye başkanlığını kazanamadı ama bu sonuç için kesinlikle hazımsızlık içinde değilim. Halkın iradesine saygım var. Hizmetle ilgili projelerde desteğe ihtiyaç olması durumunda hiç tereddüt etmeden bana ulaşabileceklerini ilettim kendilerine. Ceyhan’da kavganın içinde olmam.” CİHAN

Yorumlar