Ceyhan’da Atatürk koşusu yapıldı

Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin ve Ceyhan’ın düşmandan kurtuluşunun yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Atatürk Koşusu yapıldıİlköğretim okulları ve liseler arasında yapılan koşu 9.

Google Haberlere Abone ol
Ceyhan’da Atatürk koşusu yapıldı

Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin ve Ceyhan’ın düşmandan kurtuluşunun yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Atatürk Koşusu yapıldı

İlköğretim okulları ve liseler arasında yapılan koşu 9.30’da başladı. Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki Koşuyolu’nda gerçekleştiren yarışlara 450 öğrenci katıldı.

Küçük kızlar, küçük erkekler, yıldız kızlar, yıldız erkekler, genç erkekler ve genç kızlar kategorilerinde yarışan öğrenciler, 1200 metre, 2000 metre, 2500 metre, 3000 metre ve 5000 metre koştu.

Birbirlerini geçmeye çalışan öğrencilere zaman zaman hocaları da kenardan taktikler verdi.

Okul arkadaşlarının da tezahüratları eşliğinde öğrenciler varış noktasına uluşmaya çalıştı. Özellikle genç kızlar 3000 metre koşusunda bazı kız öğrenciler fenalaşarak koşuyu yarıda bıraktı. Fenalaşan öğrencilere sağlık görevlileri müdahale etti.

6 farklı kategoride yapılan yarışmalarda ilk üçe giren öğrenci ve okullar 15 Ocak’ta Adana’da yapılacak koşuda Ceyhan’ı temsil edecek.
CİHAN

Yorumlar