Ceyhan’a 107 bin fidan dikilecek

Adana Orman Bölge Müdürlüğü tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde Ceyhan’a 107 bin fidan dikilecek.

Google Haberlere Abone ol
Ceyhan’a 107 bin fidan dikilecek

Adana Orman Bölge Müdürlüğü tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde Ceyhan’a 107 bin fidan dikilecek.

Ceyhan’a bağlı Ağaçpınar köyünde düzenlenen fidan dikme programına katılan MHP Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de fidan dikti.

Programda bir konuşma yapan Adana Orman Bölge Müdürü Abdurahman Acer, Ceyhan’a 57 bini fıstık çamı olmak üzere çeşitli türlerde 107 bin fidan dikeceklerini söyledi. Ceyhan Kaymakamı Gürbüz Karakuş ise ormanların önemine değinerek, fidan dikimine katkı koyan herkese teşekkür etti.

Ceyhan Belediye Başkanı olarak görevde bulunduğu 15 yıl boyunca şehir merkezindeki parklar başta olmak üzere bulvarlara ve refüjlere azımsanmayacak sayıda ağaç diktiklerini belirten Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise emeği geçenlere teşekkür etti.

Sözlü, “İlk seçildiğimiz yıl sloganlarımızdan biri de ‘ yeşiller içinde bir Ceyhan’ düşüncesiydi. Bunu başardığımıza inanıyorum. Çukurova’nın her bölgesi verimli topraklardan meydana geliyor. Özellikle kıraç bölgelere dikilen bu fidanlar, yeterince korunduğu sürece yeşile bürünecektir. Bu da ilçemizin temiz hava kalitesini arttıracaktır. Her fidan bir candır. Korunmasına özen göstermek gerekir.” dedi.

Törene Ceyhan Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erdal Yılmaz, Ceyhan İlçe Emniyet Müdürü Celal Özcan, Adana Orman Bölge Müdürü Abdurahman Acer, kurum müdür ve amirleri ile öğrenciler katıldı.
CİHAN

Yorumlar