Ceyhan Işık Dershanesi ve Burç Okulu öğrencisi Türkiye birincisi oldu

Adana’nın Ceyhan ilçesinde Işık Dershanesi ve Burç Okulları öğrencisi Sude Akbaba, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı’nda (TEOG) Türkiye birincisi oldu. Açıldığı günden bu yana ismini hep başarıyla duyuran Işık Dershaneleri...

Google Haberlere Abone ol
Ceyhan Işık Dershanesi ve Burç Okulu öğrencisi Türkiye birincisi oldu

Adana’nın Ceyhan ilçesinde Işık Dershanesi ve Burç Okulları öğrencisi Sude Akbaba, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı’nda (TEOG) Türkiye birincisi oldu.

Açıldığı günden bu yana ismini hep başarıyla duyuran Işık Dershaneleri Ceyhan Anafen Şubesi öğretmen ve öğrencileri, bu yıl gerçekleşen TEOG sınavında Türkiye birincisi çıkarmanın sevincini yaşadı.

Işık Anafen Dershanesi Müdürü Mehmet Yalçın, kaliteli dokümanın, alanında uzman öğretmen kadrosunun etkili olduğunu belirterek, rehberlik faaliyetlerinin ve planlı çalışmanın başarıda etken olduğunu söyledi. Yalçın, “Ayrıca öğrencimize, Ceyhan’a yaşattığı bu başarıdan dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Soruların tamamını doğru cevaplayan Sude Akbaba ise hem okul hem de dershane öğretmenlerinin desteğiyle başarıyı yakaladığını belirtti. Ailesinin katkısının da başarısında büyük payı olduğunu aktaran Akbaba, Türkiye birinciliğini elde ettiği için çok mutlu olduğunu belirterek, “Öğretmenlerime ve aileme teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar