Ceyhan Işık Dershanesi, LYS'de de başarıya imza attı

Ceyhan Işık Dershanesi, Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) Ceyhan birincisi çıkarttı. Geçtiğimiz hafta açıklanan LYS sonuçlarına göre Ceyhan Işık dershanesi öğrencilerinden Melih Ünal Y-MF1, Y-MF2, Y-MF3, Y-MF4 ve Y-TM2 yerleştirme puan...

Google Haberlere Abone ol
Ceyhan Işık Dershanesi, LYS'de de başarıya imza attı

Ceyhan Işık Dershanesi, Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) Ceyhan birincisi çıkarttı. Geçtiğimiz hafta açıklanan LYS sonuçlarına göre Ceyhan Işık dershanesi öğrencilerinden Melih Ünal Y-MF1, Y-MF2, Y-MF3, Y-MF4 ve Y-TM2 yerleştirme puan türlerinde Ceyhan birincisi oldu. Ceyhan Işık Dershanesi'nin 3 öğrencisi Türkiye’de ilk 1000’e girdi.

Bu tür başarıların Ceyhan Işık Dersanesi olarak her yıl gelenek haline geldiğini ifade eden Ceyhan Işık Dershanesi Rehber Öğretmeni Ali Kakun, “Bu başarı bizim için sürpriz olmadı. Çünkü dersanemizdeki başarıyı etken kılan sebepler birebir rehberlik, okul, aile ve dersane işbirliğinin bir sonucudur. Ayrıca bu başarıda emeği geçen öğrencimizin okulu olan Halil Çiftçi Anadolu Lisesi öğretmenlerine ve idarecilerine de teşekkür ederiz” dedi. Dershane Rehber öğretmeni Kakun 7-17 Temmuz tarihleri arasında tercihler yapılacağını belirterek, bu tercih döneminde öğrencilerin öğretmenler nezaretinde tercihlerini yapmaları konusunda uyardı. Kakun, ayrıca tercih döneminde dersane dışındaki Ceyhanlı tüm öğrencilere de tercihlerde yardımcı olabileceklerini belirtti. Başarıyı düzenli çalışmaya ve dershane öğretmenlerinin verdiği ders çalışma programına uymaya bağlayan LYS’de Ceyhan 1.’si olan Melih Ünal, “Hedefim Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği yada Hacettepe Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesine gitmek. Ayrıca bu başarıda emeği geçen okuldaki ve dershaneki öğretmenlerime ve her zaman yanımda olan aileme çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar