Ceviz çuvalı arasında 576 kilo eroin ele geçirildi

Erzurum'da bir TIR dorsesinde yapılan aramada ceviz torbaları arasında zulalanmış halde 576 kilo 962 gram eroin ele geçirildi.

Google Haberlere Abone ol
Ceviz çuvalı arasında 576 kilo eroin ele geçirildi

Erzurum'da bir TIR dorsesinde yapılan aramada ceviz torbaları arasında zulalanmış halde 576 kilo 962 gram eroin ele geçirildi. Eroinin Doğu Anadolu Bölgesi'nde bugüne kadar tek seferde ele geçirilen en yüksek miktar olduğu bildirildi.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Aşkale ilçesi yakınlarında şüphe üzerine bir TIR'ı durdurdu. Ceviz yüklü aracın dorse kısmında narkotik köpeği Giza marifetiyle yapılan aramada cevizler arasına zulalanmış halde 96 bez torba içerisinde 576 kilo 973 gram eroin ele geçirildi. Eroinle ilgili olarak tır sürücüsü A.A. gözaltına alındı.

Erzurum Vali Yardımcısı Ömer Hilmi Yamlı, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile birlikte KOM şubede basın toplantısı düzenledi. Vali Yardımcısı, Doğu Anadolu Bölgesi'nde tek seferde ele geçirilen en büyük eroin sevkiyatının başarı ile engellendiğini kaydetti. CİHAN

Yorumlar