ÇESİAD: Dua ediyoruz

Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği (ÇESİAD) Soma’da meydana gelen maden faciası ile ilgili bir mesaj yayımladı. Mesajda, "Soma ilçemizde yaşanan elim maden kazası nedeniyle derin bir hüzün içindeyiz. Sanayici ve iş...

Google Haberlere Abone ol
ÇESİAD: Dua ediyoruz

Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği (ÇESİAD) Soma’da meydana gelen maden faciası ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Mesajda, "Soma ilçemizde yaşanan elim maden kazası nedeniyle derin bir hüzün içindeyiz. Sanayici ve iş hayatı derneği olarak fabrika ve işletmelerimizin ayakta durmasında en önemli payı olan çalışanlarımızın iş sağlığı ve güvenliğinin ne kadar önemli olduğu, ihmale gelemeyeceği, önlemlerin yetkililer tarafından sürekli kontrol edilmesi gerektiği bu elim maden faciasında bir kez daha ortaya çıkmıştır. Cenab-ı Allah’tan hayatını kaybeden tüm maden işçisi kardeşlerimize rahmet, geride kalan aileleri ve yakınlarına sabır, yaralı olarak kurtulanlara da acil şifalar diliyoruz. Tüm Türkiye gibi halen yer altında bulunan işçilerimizin sağ olarak kurtarılmaları için dua ediyoruz." denildi.

CİHAN

Yorumlar