Cesetler incelemeden sonra morga kaldırıldı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde cinnet getiren Durukan Akcan ve eşi Elif Akcan'ın cesetleri yapılan incelemenin ardından olay yerinden alınarak morga kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Cesetler incelemeden sonra morga kaldırıldı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde cinnet getiren Durukan Akcan ve eşi Elif Akcan'ın cesetleri yapılan incelemenin ardından olay yerinden alınarak morga kaldırıldı. Akcan çiftinin ayrı yaşadıkları ve Elif Akcan'ın kısa süre önce annesi Nurcan Açıkgöz ile birlikte yeni evlerine taşındıkları öğrenildi.

Ereğli'de cinnet getiren ve eşi Elif (28), oğlu Resul Kaan (8) ve kayınvalidesi Nurcan Açıkgöz'ü (49) 2 gün önce satın aldığı iddia edilen av tüfeği ile vuran ve daha sonra da kendi canına kıyan Durukan Akcan'ın ile eşi Elif Akcan'ın cesetleri, yapılan incelemelerin ardından cenaze aracı ile morga kaldırıldı.

Bu sırada acı haberi alarak olay yerine gelen Baba Veli Akcan ve yakınları da gözyaşlarına boğuldu. Baba Veli Akcan ayakta durmakta güçlük çekerken, taziyeleri kabul etti. Baba Akcan, ceset torbası ile evden indirilen oğlunu görünce yakınlarının desteği ile ayakta durabildi.

Okul çıkışında oğlunu alarak yemek yedirdikten sonra evine geldiği öğrenilen Durukan Akcan'ın kendisinden ayrı yaşadığı eşi Elif Akcan ile tartıştığı ve daha sonra 2 gün önce satın aldığı iddia edilen av tüfeği ile önce oğlu Resul Kaan'ı daha sonra kaçmaya çalışan eşi Elif ve kayınvalidesi Nurcan Açıkgöz'ü vurduğu, son olarak ise av tüfeği ile kendi hayatına son verdiği öğrenildi.

4 kişinin canına kıyan Durukan Akcan'ın yakınları, son derece sakin bir yapısı olduğunu ve böyle bir olayı nasıl gerçekleştirdiğini anlayamadıklarını ifade etti. Olayda hayatını kaybeden Durukan, Elif Resul Kaan Akcan ve Nurcan Açıkgöz'ün cenazelerinin adli tıpa gönderileceği öğrenildi. Polis olayla ilgili tahkikatı sürdürüyor. CİHAN

Yorumlar