Cengiz Ergün, Demirci'de toplu açılış gerçekleştirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Büyükşehir Belediye başkan adayı Cengiz Ergün, Manisa milletvekilleri Sümer Oral ve Erkan Akçay, Demirci Belediyesi'nin temel atma ve toplu açılış törenlerine katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Cengiz Ergün, Demirci'de toplu açılış gerçekleştirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Büyükşehir Belediye başkan adayı Cengiz Ergün, Manisa milletvekilleri Sümer Oral ve Erkan Akçay, Demirci Belediyesi'nin temel atma ve toplu açılış törenlerine katıldı.

Hemşehrilerinden bir yıl daha belediye başkanlığı için destek isteyen MHP Demirci Belediye başkan adayı İhsan Temel, “Demirci’de 5 yılda çok büyük hizmetlere imza attık. Ben köy kökenli bir belediye başkanıyım. Demircimizin ve köylerimizin sorunlarını çok iyi biliyorum. 5 yılda şehir içini parke taşları ile ördük. Ticaret Kültür Merkezi'nden Hürriyet Meydanı'na, Halıkent Atatürk Parkına kadar birçok yatırım yaptık. Pazaryeri için hakkımda birçok dedikodular ortaya atıldı. Yapamaz, kaçar dediler, ama kaçmadım, halkımın karşısında dimdik ayaktayım. Demirci–Sındırgı yolu, Çamlıca Köprüsü projelerim arasında. Ayrıca her köyümüz için de tek tek projelerim hazır." dedi.

Partisinin Demirci Belediye başkan adayı İhsan Temel için Demircililerden destek isteyen MHP Manisa Büyükşehir Belediye başkan adayı Cengiz Ergün, “Manisa’da 5 yılda çok büyük hizmetler yaptık. Önümüzdeki günlerde Manisa’nın en büyük hizmeti ve yatırımı olan yeni terminal binasının açılışını yapacağız. Son günlerde çakma anketler ortaya atılıyor. Manisa’da bizim üçüncü parti çıkacağımızı gösteriyorlar. Buradan bizi çakma anketlerde üçüncü parti olarak gösterenlere sesleniyorum, 30 Mart akşamı Manisa’da kimin kaçıncı parti olarak sandıktan çıkacağını en iyi şekilde halk belirleyecektir. 30 Mart akşamı Milliyetçi Hareket Partisi Manisa’da yüzde 50 ile seçimleri kazanacak Allah’ın izni ile.” şeklinde konuştu.

Manisa’nın gelişimi ve değişimi için projelerinin hazır olduğunu ifade eden Ergün, sözlerini şöyle sürdürdü: "Manisa’nın ve ilçelerinin 5 yılda fotoğrafını çektim. Hangi ilçenin ne sorunu ne ihtiyacı var, hepsini çok iyi biliyorum. Demirci’ye son 1 yılda köylerimize eşit miktarda hizmet götürmeye çalıştık. Mehmet Akif Meydanı'na Demirci’nin simgesi olacak olan yeni bir tarihi saat kulesi kazandırdık. Demirci ve köyleri için de yeni dönemde Büyükşehir Belediyesi ile çok büyük yatırımlar kazandıracağız. Demirci–Sındırgı yolunun 23. kilometrelik bozuk olan yerini de biz yapacağız.”

Konuşmaların ardından MHP Manisa Büyükşehir Belediye başkan adayı Cengiz Ergün, Manisa milletvekilleri, MHP Demirci Belediye başkan adayı İhsan Temel, pazar yerinden vatandaşları selamlayarak açılışı yapılacak olan Hürriyet Meydanı Havuzu'nu, Halıkent Atatürk Parkı'nı ve Mehmet Akif Meydanı'ndaki Saat Kulesi'nin kurdelelerini kestiler. CİHAN

Yorumlar