Cenazeler Adli tıptan geldi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde dün hayatını kaybeden 4 kişinin cenazeleri Ankara Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsilerin ardından ilçeye getirildi.

Google Haberlere Abone ol
Cenazeler Adli tıptan geldi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde dün hayatını kaybeden 4 kişinin cenazeleri Ankara Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsilerin ardından ilçeye getirildi. Morga alınan cenazelerin ne zaman defnedileceği konusunda kararsız kalan aile yakınları, yapılan görüşmeler sonrasında cenazelerin yarın defnedilmesi konusunda karar birliğine vardı.

Ereğli'de dün akşam saatlerinde cinnet getiren Durukan Akcan (30) olaydan iki gün önce aldığı otomatik av tüfeği ile önce oğlu Resul Kaan Akcan'ı (8) göğsünden, daha sonra kaçmak isteyen eşi Elif'i (28) başından ve kaynanası Nurcan Açıkgöz'ü (49) sırtından vurduktan sonra hayatına son vermişti. Üzücü olay sonrasında incelemelerin tamamlanmasının ardından hayatını kaybeden 4 kişi otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti.

Ankara'da otopsileri tamamlanan 4 cenaze saat 17.00 sıralarında ilçeye getirildi. Ereğli Belediyesi Cenaze hizmetleri morgun alınan cenazelerin ne zaman defnedileceği konusunda akrabaları arasında oluşan fikir ayrılığı, Nurcan Açıkgöz'ün eşi Tahsin Güngör'ün cenazelerin yarın gömülmesini söylemesi üzerine defin işlemi Perşembe günü öğle namazına ertelendi.

Olayda eşi Elif, oğlu Resul Kaan ve kayınvalidesi Nurcan Açıkgöz'ü öldürüp hayatına son veren Durukan Akcan'ın eşiyle yaşadığı tartışma neticesinde geçtiğimiz aylarda evden uzaklaştırma aldığı ve eşiyle boşanmak üzere olduğu öğrenildi. Baba Akcan'ın sakin bir yapısı olduğu, olay günü oğlu Resul'ü, İzmirlioğlu İlköğretim okulundan aldığı, parkta gezdirdiği ve daha sonra yemek yedirdikten sonra eve getirdiği ifade edildi. CİHAN

Yorumlar