Çemişgezekli öğrenci TEOG'da 120 sorudan 119'unu doğru cevapladı

Tunceli’nin Çemişgezek ilçesi Payamdüzü Köyü Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Arif Doğaner, Temel Eğitimden Orta öğretime Geçiş (TEOG) sınavında 120 sorudan 119'unu doğru cevaplayarak, büyük bir başarıya imza attı.Arif Doğaner; karnesi,...

Google Haberlere Abone ol
Çemişgezekli öğrenci TEOG'da 120 sorudan 119'unu doğru cevapladı

Tunceli’nin Çemişgezek ilçesi Payamdüzü Köyü Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Arif Doğaner, Temel Eğitimden Orta öğretime Geçiş (TEOG) sınavında 120 sorudan 119'unu doğru cevaplayarak, büyük bir başarıya imza attı.

Arif Doğaner; karnesi, onur belgesi ve başarı hediyesini Çemişgezek Kaymakamı Soner Kırlı’nın elinden aldı. Kaymakam Kırlı, “Bu tür başarılar bizlere gelecek adına büyük umutlar veren başarılardır. Ailesini, Okul Müdürünü ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Öğrencimize başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Baba Kazım Doğaner, köyde tek gözlü bir evde yaşadıklarını belirterek," Oğlum Payamdüzü Ortaokulu’nda okuyor. Yaşadığım geçim sıkıntısıyla beraber sağlık sorunlarımda var. Her türlü olumsuzluğa rağmen, oğlumu mağdur etmemek için elimden geleni yapmaya çalıştım. Oğlumla aslında bir arkadaş gibiyiz. Okul müdürü ve öğretmenleriyle sürekli görüşüyorum. Okul müdürü oğluma çok yakın durdu. Çok ilgilendi. Oğlumun ülkemize, memleketimize hayırlı bir evlat olarak görmeyi Allah inşallah bizlere nasip edecek. Oğlumu daha iyi yerlerde okutabilmek için yardım sever insanların desteğine ihtiyacımız var." dedi.

Öğrenci Arif Doğaner ise “Başarı sadece bana ait değil. Okul müdürümün, öğretmenlerimin ve başta da ailemin büyük destekleri oldu. Sürekli motive ettiler bizi. Planlı ders çalıştım. Herkese teşekkür ederim." diye konuştu.

Okul Müdürü Bedri Gülcemal Ardıç da öğrencinin başarısının kendileri için sürpriz olmadığını ifade etti.

CİHAN

Yorumlar