Cemil İpekçi hastanelik oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ünlü modacı Cemil İpekçi böcek sokması hastanelik oldu.Kumbahçe sahilinde denize girdiği esnada kolundan böcek sokması sonucu zehirlenen modacı Cemil İpekçi, Bodrum Devlet Hastanesinde tedavi gördü....

Google Haberlere Abone ol
Cemil İpekçi hastanelik oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ünlü modacı Cemil İpekçi böcek sokması hastanelik oldu.

Kumbahçe sahilinde denize girdiği esnada kolundan böcek sokması sonucu zehirlenen modacı Cemil İpekçi, Bodrum Devlet Hastanesinde tedavi gördü. Tahlilleri yapılan ve serum takılan İpekçi hastane çıkışında gazetecilerin sağlık durumu ile ilgili sorularını yanıtladı. Ne olduğu belli olmayan bir böceğin kendini soktuğunu belirten İpekçi “Tam denize girerken ne olduğu henüz belli olmayan bir böcek soktu. Birkaç gündür hastaneye gelip serum yiyorum. Ben şimdi halk plajından denize girmenin bedelini mi ödüyorum. Yarın tekrar geleceğim kontrole çünkü ne olduğu belli değil sokan böceğin. Kan tahlilinde de çıkmadı. Düşünün biz buralarda denize giriyoruz, kahve içiyoruz, oturuyoruz. Bu zehirle alerjik bir bünye olsa ölebilirsinde. Deniz kenarlarını bırakın sokakların içleri de kaynıyor. Çünkü bütün o çöp kutularının, çöpünü alıyorlar ama onu yıkamadıkları için o çöp kutularının içindeki bütün bakterilerde doluşuyor etrafa. Ve o bakterilerin içinden çocuklarımız geçiyor.” dedi.

“EMEKLİYİM DEVLET HASTANESİNE GİDERİM”

Hastane şartlarını eleştiren İpekçi sözlerini şöyle sürdürdü; “Ben bir vatandaşım ve emekliyim. Şöhret olabilirim. Ama ben emekliyim özel bir hastaneye niye gideyim. Senelerce sigortamı ödemişim, tabi ki devlet hastaneme geleceğim. Devlet hastanesine geldiğinizde doktorlarda çok iyi, hemşirelerde çok iyi ama verilen imkan koca Bodrum için sanki bir kasaba hastanesi gibi. Halkımdan rica ediyorum bunlar çok boş şeyler kim Cumhurbaşkanı, kim iktidar. Hangisi gelirse gelsin biz değişmediğimiz sürece bunlara esas protestoları bunun için. Bir meydan için dünya protestosu yaptılar, sağlıkları için yapmıyorlar. Nasıl bir milletiz biz. Şu acımın hakkını helal etmiyorum” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar