Cemal Şaşmaz Liseleri'nde mezuniyet heyecanı

Özel Samanyolu Cemal Şaşmaz Liseleri 2014 mezuniyet törenini gerçekleştirdi. Serhat Koleji Kültür Merkezi'nde gerçekleşen mezuniyet töreni coşkulu anlara sahne oldu. Bu yıl mezun olan 215 öğrencinin plaketlerini aldığı gecede eğlenceli...

Google Haberlere Abone ol
Cemal Şaşmaz Liseleri'nde mezuniyet heyecanı

Özel Samanyolu Cemal Şaşmaz Liseleri 2014 mezuniyet törenini gerçekleştirdi. Serhat Koleji Kültür Merkezi'nde gerçekleşen mezuniyet töreni coşkulu anlara sahne oldu. Bu yıl mezun olan 215 öğrencinin plaketlerini aldığı gecede eğlenceli anlar yaşandı.

Samanyolu Özel Cemal Şaşmaz Liseleri Okul Müdürü Halil Dinç yaptığı açış konuşmasında 215 öğrencinin mezuniyetini yaşamaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek mezun öğrencileri tebrik etti. Dinç, “1995 yılından beri mezun veren Özel Samanyolu Cemal Şaşmaz Liseleri 3 binden fazla öğrencisini yükseköğretim kurumlarına uğurladı. Bizim anlayışımızda öğretmen öğrenci ilişkisi okul ortamından ibaret değildir. Bu ilişki hayatın her kademesinde devam eder. Fatih Sultan Mehmet’in fetih aşkını Akşemseddin ile anlayabiliriz. Bu anlayış devletin yüzyıllarca yaşamasını sağlamıştır. Hocanın büyüklüğü iç ve dış gelişmeyi beraber gerçekleştirmesidir. Hayatlarının yeni bir dönemine uğurladığımız mezunlarımıza bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerim.” dedi.

Açılış kokteyli ile başlayan mezuniyet programına Samanyolu Özel Cemal Şaşmaz Liseleri yönetim kurulu, Özel Samanyolu Okulları Genel Müdürü Abdulvahap Özer, Turgut Özal Üniversitesi Rektörü, öğrenci velileri ve öğretmenler katıldı.

Törende konuşan Keçiören Samanyolu Okulları Genel Müdürü Abdulvahap Özer de “Öğrencilerimizin başarısıyla her zaman gurur duyduk. Mezun olan bu yavrularımızı gördükçe gelecek günlerin aydınlık olacağına dair ümidimiz artıyor.” diye konuştu.

Mezuniyet töreninde 2014 YGS sınavında başarılı olan öğrencilerden Türkiye 10.su Sultan Ceren Pınarbaşı, Türkiye 24.sü Nadide Paşalı, Türkiye 28.si Rümeyza Dinçer’e de başarı plaketi verildi.

Mezuniyet töreni okul birincilerinin okul kütüğüne brövelerini çakması ve öğrencilerin mezuniyet plaketlerini almalarıyla devam etti.

CİHAN

Yorumlar