Cem Yılmaz'dan 'tuğla' esprileri

Komedyen Cem Yılmaz, lösemili hastalar yararına düzenlenen etkinliğe damgasına vurdu. Yılmaz, 'tuğla' kampanyasıyla ilgili yaptığı esprilerle katılımcıları gülmekten kırıp geçirdi. Cem Yılmaz, Losemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından...

Google Haberlere Abone ol
Cem Yılmaz'dan 'tuğla' esprileri

Komedyen Cem Yılmaz, lösemili hastalar yararına düzenlenen etkinliğe damgasına vurdu. Yılmaz, 'tuğla' kampanyasıyla ilgili yaptığı esprilerle katılımcıları gülmekten kırıp geçirdi.

Cem Yılmaz, Losemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından başlatılan ”Bir tuğla da siz koyun” kampanyasının başlatılması törenine katıldı. Yılmaz, yaptığı esprilerle hem salondaki lösemili hastalara ve hem de davetlilere neşeli dakikalar yaşattı. Yılmazın peş peşe yaptığı espriler alkış aldı.

Lösev Yönetim Kurulu Başkanı Pediatrik Hematolog Dr. Üstün Ezer’in bir üyelerinin hastalığı nedeniyle törene gelemediğini hatırlatması üzerine devreye giren Cem Yılmaz, “Ben de rahatsızlığım nedeniyle buradayım.” esprisini yaptı.

Daha sonra esprilerine devam eden Yılmaz, Lösev Başkanı'na, “Koyduğumuz tuğlayı istediğimiz zaman, gelip hem kontrol, hem de başka yerlerde kullanmak amacıyla alabilir miyiz?” diye sordu. Başkan Ezer’in cevabı ise “Alınabilir, ama tuğla koymak 10, almak 100 lira.“ esprisiyle cevap verdi.

Yılmaz, sinevizyon sunumunda hızlandırılmış Losev ‘in yeni inşaat binası için de Ezer’e, “İnşaatın videosunu izledik. O hızlandırılmış olsa gerek, yoksa işçiler o hızla çalışıyor olamaz değil mi hocam? diye esprili şekilde sordu. Kampanya dolayısıyla daha sonra bir konuşma yapan Yılmaz esprilerine devam etti. Yılmaz, “Lösev ile tanıştıktan sonra Attatürk’ün beni Türk hekimlerine emanet edin, dediği vecizli sözdeki hekimler sizler olmalısınız.” demesi salondan alkış aldı.

Hastalık ve sağlığın iç içe olduğuna dikkat çeken Yılmaz, “Ben de bir hasta sayılırım. Tedavisi bu uzmanlık alanında mıdır bilmiyorum. Hematoloji alanında göstermiş olduğunuz başarı diğer kanser türlerinde de unut vadettiği çok açık. Fiziken bir mekan gördük. Kampanyanın adı da tuğla koyma. Bazen bu tür kampanyalarda bir tuğla fazla olsun, kereste eksik olsun istiyorsunuz. Keresteden pek fayda görülmüyor galiba. Sizinki çelik konstrüksiyon olsa gerek, kampanyada bu yüzden hiç kereste görmedim.” dedi.

Konuşması devamında, “Kusurlarımızla insanız.” diyen Yılmaz, yine esprili şekilde sözü tuğla meselesine getirdi. Yılmaz, ”Bir tuğladan ne olur demeyin. Ölçtüm biçtim şöyle Cem kardeşinizden 10 tuğlayla kampanyaya başlayalım.” dedi. Salonda yükselen alkış üzerine Yılmaz, “Duyar gibiyim bu miktar sana ne yapar yani? Zaten bana bir şey yapması için değil, hastanemize bir şey yapması içindi.” şeklinde konuştu. Bu sırada Lösev Başkanı Ezer tarafından sarılarak tebrik edilen Yılmaz, son olarak da konuyu yine tuğlaya getirerek, “Tuğla meselesinde ben ileriye yönelik düşündüm. Tuğla, değerleniyor diye duydum. Tuğlaya yatırım yaptım.” ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz, kampanyaya destek veren sanatçı ve sporcularla gün anısına fotoğraf çektirdi. Burada Yılmaz’a üzerinde, “Bir tuğla da siz koyun” yazılı tişört hediye edildi. Yılmaz, kampanyaya isim kaynağı olan kırmızı tuğlalar önünde poz verdi.

CİHAN

Yorumlar