Çelik: Kocasinan kurum ve kuruluşlarla uyum içinde yürüyecek

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan'ın kurum ve kuruluşlarla uyum içinde çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Çelik: Kocasinan kurum ve kuruluşlarla uyum içinde yürüyecek

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan'ın kurum ve kuruluşlarla uyum içinde çalışmaya devam edeceğini söyledi.

30 Mart 2014 Yerel Seçimleri'nde Kocasinan Belediye Başkanı seçilen Mustafa Çelik'in bugünkü ziyaretçileri; Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, Kayseri Defterdarı Mehmet Özefe, Orman Bölge Müdürü Ahmet Kara, DSİ 12. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, Meteoroloji Bölge Müdürü Ali Özkır, Kaygaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, Kocasinan Müftüsü Yahya Çankaya, Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Halil Özdemir ve Mimarlar Odası Başkanı Eda Velibaşoğlu oldu.

Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, "Sayın belediye başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Allah mahcup etmesin. Önceki belediye başkanımızın çok güzel bir şekilde idare ettiği gibi; şimdiki belediye başkanımızın da Kocasinan'ı ileriye götürebilme adına çok güzel çalışmaları olacağına eminiz. Ben hayırlı olsun diyorum " şeklinde konuştu.

'Hoş geldiniz' diyerek Kocasinan Kaymakamı Ali Candan'ı karşılayan Başkan Çelik, "Bu nazik davranışınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Kocasinan'ın bundan önce yaptığı, yürüttüğü uyum içinde bir çalışma politikası vardı. Başından beri biz de aynı uyumu yürüteceğimizi söylüyoruz. İnşallah Kocasinan'ı daha ileriye götürmek için elimizden geleni beraber yapalım istiyoruz. Ben sizde de o enerjiyi görüyorum. Allah yüzünüzdeki gülümsemeyi daim etsin. Böyle gülümseyen bir Kaymakam, gülümseyen bir belediye başkanı. İnşallah Kocasinan için iyi şeyler yaparız. Kocasinan uyum içinde yürüyecek, uyum içinde büyüyecek. Yönetim dinamiklerimiz Kayseri'yi hak ettiği yere taşıyor. Hiçbir zaman bir belediye başkanı kendisi için bir şey istemez. Nihayetinde yapılan iş hep Kayseri için oluyor. İnşallah biz de bundan sonra bu uyumu birlikte yürütürüz" dilekleriyle sözlerini tamamladı.

Bu arada Kocasinan Belediyesi Peygamber Efendimizin dünyayı teşriflerini temsil eden Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri için 5 bin gülü dağıtılması için müftülüğe hediye etti. CİHAN

Yorumlar