Çelik, Gül ile Birlikte Parti Kuracakları İddialarını Yalanladı

AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik, Abdullah Gül ile parti kuracakları yönündeki iddiaları reddederek 'Bunlar deli saçması şeyler.' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Çelik, Gül ile Birlikte Parti Kuracakları İddialarını Yalanladı

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Akif Beki ile Baştan Sona programına gelen AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik, Abdullah Gül ile yeni bir parti kuracakları iddiasına açıklık getirdi.

'İDDİALAR DELİ SAÇMASI'

İddiaların gerçeği yansıtmadığını söz eden Çelik, şunları anlatım etti:

'Ben söylenmesi gerekenleri, ilgili yerlerde çekinmeden söz eden bir insanım. Böyle saklı saklı iş yapan, namertlerden değilim. Siyasi parti saklı gizli kurulmaktadır mu? Bu çılgın saçması bir şey. Sayın Gül, bana böyle bir görev vermiş; benim haberim bulunmamaktadır böyle bir şeyden. Sayın Gül Cumhurbaşkanıyken, sonra ayrıldıktan sonra da arkadaşlarıyla büyüttüğü harekete ziyan vermemek için maksimum gayreti gösteridiğine tanık olanlardan biriyim. Ben Abdullah Bey'in AK Parti'ye ziyan vereceğine inanmıyorum. Kendisi bizimle her süre tıpkı fikirde olmayabilir. Cumhurbaşkanı Erdoğan'la da tıpkı düşünce de olmayabilir fakat AK Parti'ye ziyan vermez. Tekrar ediyorum, parti kurma benzeri bir düşüncemiz yok.'

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar