Çekerek Kaymakamlığı SYDV mütevelli heyeti seçimi yapıldı

Yozgat’ın Çekerek Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Başkanlığı'nın köy muhtarları ve derneklerin 2014 yılı mütevelli heyeti üye seçimleri yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Çekerek Kaymakamlığı SYDV mütevelli heyeti seçimi yapıldı

Yozgat’ın Çekerek Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Başkanlığı'nın köy muhtarları ve derneklerin 2014 yılı mütevelli heyeti üye seçimleri yapıldı. Mütevelli heyetine seçilen muhtarların görev süresinin 1 yıl olduğu belirtildi.

Çekerek Öğretmenevi'nde düzenlenen SYDV Mütevelli Heyeti seçimine Kaymakam Kürşad Atak, dernek yöneticileri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.
Seçimde, sivil toplum kuruluşlarından Çekerek Yükseköğrenime Destek Derneği yöneticisi Cemalettin Bozdemir, köy muhtarlarından Sarıköy Köyü Muhtarı Dursun Çakan, mahalle muhtarlarından ise Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Halil Yıldız, 2014 Yılı için Çekerek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın mütevelli heyeti üyeleri olarak seçildi.

Kaymakam Kürşad Atak, SYDV mütevelli heyeti üyeliğine seçilen vakıf üyelerini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.
CİHAN

Yorumlar