Çeçen komutanın kızıyla gönül ilişkisi olduğu iddia edilen Ahıskalı öldürüldü

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, Çeçen General Sultan Kehursayev'in 24 yaşındaki kızı L.Kehursayev ile gönül ilişkisi olduğu iddia edilen Ahıska Türkü Vatan Mavludov bıçaklanarak öldürüldü.İddiaya göre; bir süredir Bursa’da yaşayan...

Google Haberlere Abone ol
Çeçen komutanın kızıyla gönül ilişkisi olduğu iddia edilen Ahıskalı öldürüldü

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, Çeçen General Sultan Kehursayev'in 24 yaşındaki kızı L.Kehursayev ile gönül ilişkisi olduğu iddia edilen Ahıska Türkü Vatan Mavludov bıçaklanarak öldürüldü.

İddiaya göre; bir süredir Bursa’da yaşayan Çeçenistan Ordusu’nda general olarak görev yapan Sultan Kehursayev’in kızı L.Kehursayev (24) ile Ahıska Türkü Vatan Mavludov (34) arasında gönül ilişkisi başladı. Genç kızın İstanbul’da yaşayan ablası Latmira Kehursayev, dün Vatan Kehursayev’i telefonla arayarak ilişkisini bitirmesini istedi. Küfürleşmemin yaşandığı iddia edilen tartışmanın ardından abla, 8 yakını ile birlikte iki araçla Bursa’ya geldi. Latmira Kehursayev, Panayır Mahallesi Filiz Sokak’ta meydana gelen olayda Vatan Mavludov ve Türk vatandaşlığına geçen Murat D. (35) ve Mahmut E. (36) ile buluştu.

Taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Vücudunun değişik bölgelerinden 4 bıçak darbesiyle yaralanan Vatan Mavludov, 112 Acil Servis ambulansı ile Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Mavludov yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kavgada yaralanan Murat D. ise Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Olayla ilgili Cumhuriyet savcılığı geniş çaplı soruşturma başlattı. Olay yerinden kaçan şüphelilerin yakalanması için Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Şüphelilerin kullandığı otomobillerden biri Gemlik ilçesinde terk edilmiş olarak bulundu. Diğer araç İzmit’te durduruldu. Otomobil içerisindeki Gürcistan ve Çeçenistan uyruklu 3 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili Çeçen General Sultan Kehursayev’in büyük kızının da aralarında bulunduğu şüphelilerin aranmasına devam ediliyor. CİHAN

Yorumlar