Çaycuma'da trafik kazası: 1'i ağır 4 yaralı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde iki otomobilin karıştığı trafik kazasında, 1'i ağır 4 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre Bartın’dan Çaycuma istikametine gelmekte olan Ferdi Battal(32) idaresindeki 67 ZU 618 plakalı otomobil, ilçe girişindeki...

Google Haberlere Abone ol
Çaycuma'da trafik kazası: 1'i ağır 4 yaralı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde iki otomobilin karıştığı trafik kazasında, 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre Bartın’dan Çaycuma istikametine gelmekte olan Ferdi Battal(32) idaresindeki 67 ZU 618 plakalı otomobil, ilçe girişindeki akaryakıt istasyonuna girmeye çalışan Sercan Uçar(25) yönetimindeki 77 EH 616 plakalı otomobile çarptı. Bartın istikametinden gelen araç, çarpmanın etkisiyle orta refüje savrularak durabildi.

Kazada sürücü Ferdi Battal ve yanındaki Ömer Akduman ile diğer otomobilin sürücü Sercan Uçar ve babası Ali Uçar(53) yaralandı. Otomobilde sıkışan yaralılar, Zonguldak İl Afet Acil Durum(AFAD) ve Çaycuma Belediyesi İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı.

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince ilk muayenesi yapılan yaralılar, ambulanslarla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Ali Uçar, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Kaza nedeniyle Bartın Çaycuma istikameti bir süre trafiğe kapatıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN

Yorumlar