Çaycuma'da öldürülen 3 kişi son yolculuklarına gözyaşı ve ağıtlarla uğurlandı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Hüseyin G. tarafından av tüfeği ile öldürülen Gülay G.

Google Haberlere Abone ol
Çaycuma'da öldürülen 3 kişi son yolculuklarına gözyaşı ve ağıtlarla uğurlandı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Hüseyin G. tarafından av tüfeği ile öldürülen Gülay G. (30) Fatime Kayabaşlık (59) ve imam nikahlı eşi Salih Bostancı (64) gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandı.

    Hüseyin G., Çaycuma ilçesine bağlı Güdüllü köyünde ayrı yaşadığı eşi Gülay G. ile birlikte kayınvalidesi Fatime Kayabaşlık ve onun imam nikahlı eşi Salih Bostancı'yı eve kurduğu pusu sonrasında av tüfeği ile öldürüp, cesetleri benzin dökerek yakıp kayıplara karışmıştı. Yaşanan olayda hayatını kaybeden Gülay G., Fatime Kayabaşlık ve Salih Bostancı, Çaycuma Devlet Hastanesi morgundan alınarak Güdüllü köyüne getirildi. Salih Bostancı için Güdüllü köyü Eymür Mahallesi'ndeki evinin önünde dua edildi. Yakınları ağıt yakarak gözyaşı döktü. Salih Bostancı, Eymür Mahalle Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında son yolculuğuna uğurlandı.

    Hüseyin G.'nin eşi Gülay G. ve kayınvalidesi Fatime Kayabaşlık'ın cenazeleri ise Güdüllü köyü merkez mahallesinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuklarına uğurlandı.

    Jandarma ekipleri her 2 cenaze töreninde geniş güvenlik önlemi aldı.

    Diğer yandan 3 kişiyi öldürdükten sonra kayıplara karışan Hüseyin G.'nin ormanlık alanda arama çalışmalarının da devam ettiği öğrenildi. CİHAN

Yorumlar