Çaycuma'da 3 kişiyi öldüren Hüseyin G.'yi arama çalışmaları devam ediyor

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Güdüllü köyünde ayrı yaşadığı eşi, kayınvalidesi ve onun dini nikahlı eşini öldüren Hüseyin G.

Google Haberlere Abone ol
Çaycuma'da 3 kişiyi öldüren Hüseyin G.'yi arama çalışmaları devam ediyor

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Güdüllü köyünde ayrı yaşadığı eşi, kayınvalidesi ve onun dini nikahlı eşini öldüren Hüseyin G.'nin çevresindekilere 'Bu iş cuma günü bitecek' dediği öğrenildi. Çaycuma' da dün akşam saatlerinde eşi Gülay G. ile birlikte kayınvalidesi Fatime Kayabaşlık (59) ve dini nikahlı eşi Salih Bostancı'yı (64) av tüfeği ile öldüren Hüseyin G. (43) hala yakalanamadı. Jandarma ekipleri tarafından gidebileceği adresler ve ormanlık alanda arama çalışması yapıyor.

Mahalle sakinleri ise hala olayın şokunu yaşarken, mahalleli, cinayetin nasıl işlendiğini ise gazetecilere anlattı. Eymür Mahallesi sakinleri "Önce evde pusuya yatmış. Gizlice eve girmiş. Önce eve giren Salih Ağabeyi, sonra kayınvalidesi ve eşini evin içerisinde vurmuş. Eşi Gülay can havliyle mutfak camından kendisini aşağıya atmış. Jandarma ekiplerine haber vermiş. Evdeki cesetlerin üzerine benzin döküp yakmış. Daha sonra da sürünerek bahçeye kaçan eşini de ateşe vermiş." dedi.

Cinayeti gerçekleştirdikten sonra kayıplara karışan Hüseyin G., Çayır ve Güdüllü köyü muhtarlarını da tehdit etmiş. Konuyla ilgili olarak açıklama da bulunan Güdüllü köyü muhtarı Soner Keskin, kendisinin ve Çayır köyü muhtarının 2 kez tarafları barıştırmak istediklerini ancak Gülay G.'nin barışmaya yanaşmadığını söyledi.
Güdüllü köyü muhtarı Soner Keskin ise "Geçimsizlik nedeniyle eşinden 3 aydır ayrı yaşıyordu. Eşi ailesinin yanına sığınmıştı. Biz Çayır köyü muhtarı ile aileleri bir araya getirmek istedik ama muvaffak olamadık. Kocası çalışmadığından dolayı şiddetli geçimsizlik vardı aralarında. Biz de sıkıntıdayız. Çayır köyü muhtarı ile beni de temizleyeceğini söylemiş. Cuma günü bu iş bitecek demiş. 2 defa evlerine geldik. Anlaştırmak için. Annesi gitmesini söyledi. Ancak kadın kabul etmedi. Şu anda aranıyor. Henüz aranıyor. 15 ve 16 yaşında ki 2 kız çocuğu Zonguldak Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne gönderildi." şeklinde konuştu.

Yaşanan olayda hayatını kaybeden Salih Bostancı'nın yakınları otopsinin tamamlanmasının ardından cenazeyi devlet hastanesinden aldı. Salih Bostancı'nın bazı yakınları sinir krizi geçirdi. Hüseyin G. tarafından öldürülen Gülay G. ve Fatime Kayabaşlık'ın Güdüllü merkez, Salih Bostancı'nın ise Eymür Mahallesi'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği öğrenildi.

Diğer yandan 2009 yılında Çaycuma ilçesine bağlı Çayır köyünde 22 yaşındaki Şafak Köksal da eşini, kayınpederi, kayınvalidesi, kayınbiraderi ve 2 baldızını tabanca ve av tüfeği ile öldürmüştü. CİHAN

Yorumlar