Çatıda eylem pazarlığı yaptılar

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde fen lisesi inşaatında çatı eylemi yapan taşeron sahipleri ve işçilerle görüşen AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır "Orta yolu bulmak için çabalıyoruz" dedi. Ereğli'de 2 gündür çatı eylemi yapan...

Google Haberlere Abone ol
Çatıda eylem pazarlığı yaptılar

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde fen lisesi inşaatında çatı eylemi yapan taşeron sahipleri ve işçilerle görüşen AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır "Orta yolu bulmak için çabalıyoruz" dedi.

Ereğli'de 2 gündür çatı eylemi yapan fen lisesi inşaatında çalışan taşeron sahipleri ve işçileri ile AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır çatıda bir araya geldi. İşçilerden konuyla ilgili bilgi alan Çakır, amaçlarının orta yolu bularak eylemi bir an önce sonlandırmak olduğunu söyledi. Çakır, "2 gündür bir başka konuyla ilgili olarak şehir dışındaydım. Yoksa arkadaşlarımız konuya hassasiyetimizi biliyorlar. Bugün bu tarafı sonuna kadar dinledik. Müteahhit olan arkadaşı da dinlemek lazım. Sonuçta buradaki arkadaşlar doğal olarak hem sermaye güçleri olmayan bir şekilde işçilik yapmışlar. Ertelemek nereye kadar olur. Bunu da müteahhit arkadaşımız ile görüşüp orta yolu bulma yoluna gideceğiz." dedi.

Yapılan görüşmenin ardından Fatih Çakır, müteahhit ile görüşmek için fen lisesi inşaatından ayrıldı. CİHAN

Yorumlar