Çat merkeze inen aç kurdu polis yakaladı

Erzurum'un Çat ilçe merkezine aç kurt indi. Polis ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri, bir bahçede sıkıştırdığı kurdu uyuşturucu iğne ile bayılttı.

Google Haberlere Abone ol
Çat merkeze inen aç kurdu polis yakaladı

Erzurum'un Çat ilçe merkezine aç kurt indi. Polis ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri, bir bahçede sıkıştırdığı kurdu uyuşturucu iğne ile bayılttı. Kurt daha sonra ilçe dışına çıkarılarak doğal ortamına bırakıldı.

Erzurum'da aç kalan yaşlı bir erkek kurt Çat ilçe merkezine indi. Sokak köpeklerinin ve polis köpeklerinin kovaladığı kurt bir banka ile bitişikteki bir evin arasında polisler tarafından kıstırıldı. İlçe sakinlerinin meraklı bakışları arasında Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'nden veteriner gözetiminde kurd havalı tabanca ile vurarak bayıltıldı. Yaşlı kurt daha sonra bir araca konularak ilçe tarım müdürlüğüne götürüldü. Burada tedavisi yapılan kurt daha doğal ortamına bırakıldı.

Çatlılar ilçe merkezine uzun yıllardan sonda bir kurdun indiğini söyledi. İlçenin çevresinin dağlık olması nedeniyle sıkça kırsalda kurt gördüklerini belirten vatandaşlardan Zeki Aydın,"İlçe merkezinde kurdu gördüğümde şaşırmadım. Çünkü sürekli olarak ilçe çevresinde bu kurtları görüyorduk." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar