Çarşı Caddesi yenileniyor

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Başkan Yardımcısı Ahmet Müfit Yıldırım ile birlikte örnek sokak düzenlemeleri kapsamında yenilenen Mamak Çarşı Caddesi’nde incelemelerde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Çarşı Caddesi yenileniyor

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Başkan Yardımcısı Ahmet Müfit Yıldırım ile birlikte örnek sokak düzenlemeleri kapsamında yenilenen Mamak Çarşı Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Yenilemenin gerçekleştirildiği sokakta çalışmalar sona yaklaşırken, önümüzdeki günlerde tamamlanarak hizmete açılacak. İlçe sokaklarına yeni bir kimlik kazandırma adına örnek sokak çalışmasının gerekli bir düzenleme olduğunun altını çizen Akgül, uygulanan yenileme ve düzenleme çalışması kapsamında hem esnafın hem de vatandaşın görüşünü aldı.

Sokağın ilçeye özel bir prestij kazandıracağını belirten Çarşı Caddesi esnafı, "Yapılan düzenleme sayesinde sokağımız pırıl pırıl bir görünüme kavuşuyor ve buda müşteri potansiyelimizin artmasına yol açacak." dedi. 600 metre uzunluğa sahip sokakta önce fiziki etken nedeniyle çöken, kırılan ya da bozuk durumda olan eski asfalt söküldü ardından yerine hammaddesi klinker olan yer döşemesi uygulandı. Ayrıca sokağa dekoratif süs aydınlatmaları da yerleştirildi.

CİHAN

Yorumlar