Çarşambalılar 'Muhabbet Geceleri' ile coştu

Samsun'un Çarşamba ilçesindeki vatandaşlar, "Muhabbet Geceleri" ile coştu. Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonu'nda Semerkand Çarşamba Vakfı ve SER Organizasyon'un ortaklaşa düzenlediği gecede Çarşambalılar, ilahiler ve Dursun Ali Erzincan'dan şiirler d.

Google Haberlere Abone ol
Çarşambalılar 'Muhabbet Geceleri' ile coştu

Samsun'un Çarşamba ilçesindeki vatandaşlar, "Muhabbet Geceleri" ile coştu. Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonu'nda Semerkand Çarşamba Vakfı ve SER Organizasyon'un ortaklaşa düzenlediği gecede Çarşambalılar, ilahiler ve Dursun Ali Erzincan'dan şiirler dinledi. Programa Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, MHP İlçe Başkanı Sinan Yaşar, Semerkand Vakfı Çarşamba Şubesi Başkanı Ahmet Özbek, birçok sivil toplum kuruluşunun temsilcileri ve diğer vatandaşlar katıldı.

Programda Hz. Muhammed (SAV)'in hayatından kesitler aktarıldı. Vakıf Şube Başkanı Özbek, yaptığı konuşmada, ''Muhabbet, insanlık için ilahi bir lütuftur. Bu hakikatle bir damla dahi olsa yurtiçi ve yurtdışında 'Muhabbet Geceleri ' adı altında programlar düzenlenmektedir. Niyet, en çok ihtiyaç duyduğumuz hakiki muhabbetin tüm kalplerde yerleşmesine hizmet etmekle birlikte insanlarımıza keyifli saatler yaşatmaktır. Bu duygular içerisinde Allah'ın bizi ihsan, sadakat, vefa ve tövbe gibi sevdiği hallerle hallendirmesini niyaz eder, programın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim.'' dedi. İlahiler eşliğinde başlayan etkinlik, Erzincanlı' nın şiirleriyle son buldu. CİHAN

Yorumlar