Çarşamba Kitap Fuarı’nda yazar Bişkin’e yoğun ilgi

Samsun Çarşamba Kitap Fuarı’nın 4. gününde söyleşi ve imza günü programına katılan yazar Dr. Ferdi Bişkin, okurlarının yoğun ilgisiyle karşılandı. Çarşamba Belediyesi tarafından Abdullahpaşa Meydanı’nda düzenlenen Çarşamba Kitap...

Google Haberlere Abone ol
Çarşamba Kitap Fuarı’nda yazar Bişkin’e yoğun ilgi

Samsun Çarşamba Kitap Fuarı’nın 4. gününde söyleşi ve imza günü programına katılan yazar Dr. Ferdi Bişkin, okurlarının yoğun ilgisiyle karşılandı.

Çarşamba Belediyesi tarafından Abdullahpaşa Meydanı’nda düzenlenen Çarşamba Kitap Fuarı devam ediyor. Fuarın 4. günün de yazarlar Aydan Yalcın, Ferdi Biçkin, Faik Dündar, Ahmet Al ve Cevdet Kılıç söyleşi ve imza günü düzenledi.

Subliminal A.Ş’nin yazarı Dr. Ferdi Biçkin’in söyleşisi ve imza günü okurlarından yoğun ilgi gördü. Çarşamba Kitap Fuarı'nı düzenleyen Çarşamba Belediyesi’ni kutlayan Dr. Ferdi Biçkin, kitabının içeriği hakkın bilgi verdi. Ferdi Biçkin, “Bu kitap yıllar süren araştırmanın ve kuşkuculuğun sonucunda okuyucuda da kuşku yaratmayı amaçlıyor.

Subliminal A.Ş. olgunlaşmış fikirler olarak ortaya çıktığı, subliminal algı, ikna ve reklamcılık kavramlarıyla ilgili bugüne kadar duyduklarımızdan ve okuduklarımızdan farklı bir bakış açısı sunan, çok kapsamlı, özgün bir çalışmadır.” şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar