Çarptığı gencin elinden tutan sürücü, gözyaşlarına hakim olamadı

Bursa’da, 14 yaşındaki gence yolda yürürken çarpan otomobil sürücüsü, yaralının elinden tutarak ambulans gelene kadar bekledi.

Google Haberlere Abone ol
Çarptığı gencin elinden tutan sürücü, gözyaşlarına hakim olamadı

Bursa’da, 14 yaşındaki gence yolda yürürken çarpan otomobil sürücüsü, yaralının elinden tutarak ambulans gelene kadar bekledi. Bu arada, bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan kazada, otomobilin yürüyen gence çarpması net şekilde görülüyor.

Kaza, saat 08.40 sularında Osmangazi ilçesi Elmasbahçeler Mahallesi, Elmasbahçeler Aile Sağlığı Merkezi’nin yakınlarında meydana geldi. Sabri Özdemir (44) idaresindeki 16 EV 043 plakalı otomobil, cadde üzerinden yürüyen Sinan Ş.'e (14) çarptı. Çarpmanın etkisiyle Sinan Ş, yere düştü. Yol ortasında uzanan yaralıya ilk müdahaleyi mesaiye giden Elmasbahçeler Aile Sağlığı Merkezi’nden Dr. Ufuk Akkaya yaptı. Kaza sonrası otomobilden inen sürücü Sabri Özdemir ise yaralı gencin başından bir an olsun ayrılmadı. Yaralının elinden tutan sürücü, yaşlı gözlerle ambulansın gelmesini bekledi. Yaralıya ilk müdahaleyi yapan Dr. Akkaya, gencin sağlık durumunun iyi olduğunu belirledi. Sinan Ş., olay yerine gelen 112 Acil ambulansı ile Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KAZA KAMERAYA YANSIDI
Otomobil sürücüsü Sabri Özdemir ise "Kaza sonrası kaçmadım, yaralının elini bırakmadım, neden kaçayım?" dedi. Bu arada, bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan kazada otomobilin Sinan Şener'e çarpma anı görülüyor. Çarpmanın etkisiyle Şener’in yere düşmesi ve kaza sonrası yaşanılanlar kamera görüntülerine yansıdı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
CİHAN

Yorumlar