Çantası seçim bürosu, kürsüsü seçim arabası

Niğde Aşağıkayabaşı Mahalle muhtar adayı Fatih Yüksel’in ilginç seçim propagandası ilgi çekmeye devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Çantası seçim bürosu, kürsüsü seçim arabası

Niğde Aşağıkayabaşı Mahalle muhtar adayı Fatih Yüksel’in ilginç seçim propagandası ilgi çekmeye devam ediyor. İnsanların artık yoldan geçen arabalardan, kalıplaşmış sözlere inanmaması gerektiğini belirten Yılmaz, “Bütün sorunları halkımızla beraber çözeceğiz.“ dedi.

Yoldan geçen son ses arabalar, büyük posterler ve boy boy afişler; sıradan bir seçim kampanyası. Fakat Niğde Aşağıkayabaşı Mahalle muhtar adayı Fatih Yüksel bunların tam tersi bir seçim kampanyası başlattı. Yüksel, Aşağıkayabaşı’nın Niğde’nin en büyük mahallesi olduğunu ve seçmenlere ulaşmanın zor olduğunu belirtti.

Yüksel, ”İnsanlar artık son ses seçim arabalarından sıkıldı, bunun için ben de farklı bir şekilde halka seslenmeye karar verdim, ayrıca şehirde belediye başkan adayları bile tahsilli değil, ben neden muhtar olmayayım deyip yola çıktım. Artık muhtar adayları da tahsilli olmalı. Bürosuna geçip mühür basan muhtar devri bitmeli. Belediye başkanından destek bekliyorum; çünkü iyi bir muhtar belediye başkanının işini hafifletir."

25 yıl Tarım İl Müdürlüğü'nde memurluk yapan Yüksel, "iİnsanlar oy verirken çok dikkatli davranmalı, verecekleri oylarla mahallenin gelişimini ve huzurunu sağlayacaklar. Bu noktada seçmenlerin fikirleri benim için çok önemli, sorunları beraber çözeceğiz, karalarımızı beraber alacağız.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar