Cansuyu Derneği 25 ülkede kurban kesecek

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kurban Bayramı'nda 25 ülkede kurban keserek yardıma muhtaçlara ulaşmayı hedefliyor.

Google Haberlere Abone ol
Cansuyu Derneği 25 ülkede kurban kesecek

Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, yurt içi ve yurt dışında yapılması planlanan bayram organizasyonları tamamlandı.

Bu kapsamda bayramda Türkiye'nin yanı sıra, Afrika, Asya, Ortadoğu, Balkanlar ve Kafkaslar'daki 25 ülkeyle 60 farklı bölgede, yardıma muhtaçlar için kurban kesilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Cansuyu Derneği Dış İlişkiler Sorumlusu Bayram Numan Köksal, kurbanlıkların derneğin görevlendirdiği kişilerce satın alınacağını belirtti.

Bayramın üçüncü gününe kadar belirlenen noktalarda kesim yapılarak muhtaçlara dağıtılacağını aktaran Köksal, "Hayırsever kardeşlerimiz gönül rahatlığıyla bağışlarını yapabilir. Biz hazırız ve emrinizdeyiz. Kurbanın tüm aşamalarını, özellikle vekalet verilme ve kesilme anlarını kayda alıyor ve bağışçı kardeşlerimize gönderiyoruz. Rabbim kurbanları kabul edilenlerden eylesin." ifadelerini kullandı.

Açıklamada, kurban bedellerinin derneğin banka hesap numaralarına ya da "www.cansuyu.org.tr" adresinden kredi kartlarıyla bağışlanabileceği kaydedildi.

Yorumlar