Çankırı Maltepe Dershanesi Türkiye 65.si çıkardı

21 yıldır Çankırı’da eğitim-öğretim hizmeti veren Özel Maltepe Dershaneleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da LYS’nin tüm MF puan türlerinde Çankırı 1.si ve Türkiye 65.si çıkardı.Özel Maltepe Dershanesi öğrencisi Alperen Gökçay,...

Google Haberlere Abone ol
Çankırı Maltepe Dershanesi Türkiye 65.si çıkardı

21 yıldır Çankırı’da eğitim-öğretim hizmeti veren Özel Maltepe Dershaneleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da LYS’nin tüm MF puan türlerinde Çankırı 1.si ve Türkiye 65.si çıkardı.

Özel Maltepe Dershanesi öğrencisi Alperen Gökçay, MF'nin tüm alanlarında il 1.si ve MF-2 alanından aldığı 486,99 puanla Türkiye 65.si olarak büyük bir başarıya imza attı. Dershane Müdürü Cüneyt Polat, farklı alanlarda Çankırı 1.si olan öğrencileri altınla ödüllendirdi. Ayrıca Türkiye 65.si olan Süleyman Demirel Fen Lisesi öğrencisi Alperen Gökçay’a iPad hediye etti.

Dershane Müdürü Cüneyt Polat, "Öğrencilerimizin başarısında emeği geçen ailelere, dershanemiz öğretmenlerine ve okul öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Elde edilen derecelerle, başarımızın tesadüf olmadığı bir kere daha görülmüştür. LYS TM-2, TM-3 alanlarında da il 1.si Merve İleri, TM-1 alanında il 1.si H.Salih Yüzdemir oldu. TS-1 ve TS-2 alanında ise 1.liği Bengü Kaya alarak dershanemiz öğrencileri tüm alanlardaki il derecelerini toplamış oldu." dedi.

Türkiye 65.si ve Çankırı 1.’si olan Alperen Gökçay, "Bu başarıyı kazanmamda emeği geçen başta ailem olmak üzere dershane ve okul öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Dershanemiz tarafından uygulanan sistemli çalışma programları, kaliteli yayınlarla sınava hazırlanmam ve rehber hocamın yönlendirmeleri bana başarıyı getirdi. Ayrıca dershanemin yapmış olduğu Türkiye geneli denemelerle Türkiye’deki seviyemi görme imkânına sahip oldum. Bu da eksiklerimi tamamlama imkân sağladı." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar