Çankırı Belediyesi, engelli öğrencilerin isteklerine yerine getiriyor

Çankırı Belediyesi, engelli öğrencilerin yaşam kalitelerini arttırmaya yönelik çalışmalara devam ediyor.    Vali Ayhan Çevik Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencilerinin sürpriz ziyaretçisi Belediye Başkanı İrfan Dinç’in...

Google Haberlere Abone ol
Çankırı Belediyesi, engelli öğrencilerin isteklerine yerine getiriyor

Çankırı Belediyesi, engelli öğrencilerin yaşam kalitelerini arttırmaya yönelik çalışmalara devam ediyor.

    Vali Ayhan Çevik Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencilerinin sürpriz ziyaretçisi Belediye Başkanı İrfan Dinç’in eşi Zeynep Dinç oldu. Okul yöneticilerinin, Başkan Dinç'ten istediği 4 adet bilgisayarı getiren Zeynep Dinç, sınıfları gezerek özel öğrencilerle yakından ilgilendi. Öğrencilerin yaptığı elişi çalışmalarının ve yaptıkları galoşların bir çalışma kapsamında değerlendirilebileceğini söyleyen Dinç, çocukların sevgi seli karşısında duygulu anlar yaşadı.

    Engelli öğrencilerin Allah’ın birer emaneti olduğunu vurgulayan Zeynep Dinç, eşinin, engelli vatandaşların sosyal hayata etkin katılımları, özellikle engelli öğrencilerin eğitimleri konusunda ciddi destek sağlayarak yaşam kalitelerinin artırılması için her zaman yanlarında olacaklarını dile getirdi. Dinç, toplumun dezavantajlı gruplarına verilecek insan odaklı destek ve hizmetlerle ortaya çıkacak huzur ve mutluluğun tüm ülkeye yayılacağının da altını çizdi.

CİHAN

Yorumlar