"Çankaya'da olmayan olimpik yüzme havuzunu 19 Mayıs’a kazandırdık’’

Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç baba ocağı Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde partisinin aday tanıtım toplantısına katıldı.

Google Haberlere Abone ol
"Çankaya'da olmayan olimpik yüzme havuzunu 19 Mayıs’a kazandırdık’’

Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç baba ocağı Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde partisinin aday tanıtım toplantısına katıldı. Kılıç, ilçeye kazandırdıkları olimpik yüzme havuzunun Çankaya'da bile olmadığını savundu.

AK Parti İlçe Başkanı İrfan Kalaycı’nın açılış konuşmasının ardından, 19 Mayıs ilçesine kazandırılan yatırımların sinevizyon gösterisi yapıldı. Sinevizyon gösterisinin ardından belediye meclis üyesi adayları tek tek sahneye çağrılarak vatandaşlara tanıtıldı. 19 Mayıs Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye başkan adayı Osman Topaloğlu, "Son 5 yılda yaptığımız eserler ortada, bu eserlerin kazandırılmasına büyük destek veren Eski Gençlik ve Spor Bakanımız ve Samsun Milletvekilimiz Sayın Suat Kılıç’a sonsuz teşekkürler ediyorum.’’ dedi.

Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç ise şunları söyledi: "Siz değerli vatandaşlarım 2002 yılında milletvekilliği görevini bana vererek, TBMM’nin en genç vekili olarak beni Ankara’ya gönderdiniz. 12 yıl boyunca ilçemiz için ne yapabiliriz diye uğraştık durduk ve gelinen sonuç; son olarak 14 Mart Cuma günü 19 Mayıs Barajı'mızın temel atma törenini gerçekleştirip noktayı koyuyoruz. İlçemize şunu da kazandırsak diyebileceğimiz bir yatırım kalmadı. Duble yoldan tutun da üniversitesine kadar, gençlik merkezinden hastanesine kadar, Nebyan Kamp Merkezi'nden kuş cennetine kadar, öğrenci yurdundan okullarına kadar hepsini gerçekleştirdik. Ankara’nın Çankaya ilçesinde olimpik yüzme havuz yok, ama 19 Mayıs ilçemize kazandırdık. Gençlik merkezi yok ama 19 Mayıs ilçemizde var. Daha birçok büyük ilçelerde olmayan tüm yatırımları ilçemize kazandırdık.’’

Konuşmaların ardından ilçe ve belde belediyelerinde görev yapmış olan belediye başkanlarına ve belediye meclis üyelerine plaket takdim edildi. CİHAN

Yorumlar