Çankaya Köşkü’ndeki erkler toplantısı sona erdi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yeni yıl nedeniyle devletin zirvesini Çankaya Köşkü’ndeki yemekte ağırladı.

Google Haberlere Abone ol
Çankaya Köşkü’ndeki erkler toplantısı sona erdi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yeni yıl nedeniyle devletin zirvesini Çankaya Köşkü’ndeki yemekte ağırladı. Öğle yemeğinde yargı, yasama ve yürütme erklerinin başındaki isimler, Cumhurbaşkanı Gül’ün başkanlığında bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün daveti üzerine Çankaya Köşkü’ndeki yemeğe TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Yargıtay 1. Başkanı Ali Alkan, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, Adalet Bakanı ve HSYK Başkanı Sadullah Ergin, Sayıştay Başkanı Recai Akyel, Uyuşmazlık Mahkemesi Başkanı Serdar Özgüldür, Askeri Yargıtay Başkanı’na vekaleten Hakim Albay Mehmet Ali Uzun, Askeri Yüksek İdare Mahkemesi Başkanı Tuğgeneral Abdullah Arslan katıldı.

Yaklaşık birbuçuk saat süren, devletin zirvesindeki isimlerin katıldığı yemekten sonra Cumhurbaşkanı Gül ile Başbakan Erdoğan, haftalık olağan görüşmesine geçti. Bu yılki erkler toplantısının yaşanan son gelişmelerle ilgisi olmadığı, önceden planlanmış bir toplantı olduğu vurgulanıyor.
CİHAN

Yorumlar